ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξανά μανά θέμα με το Τσίρειο

Η άδεια λήγει την Παρασκευή και το Σάββατο έχει Απόλλων-Πάφος

Θέμα προκύπτει ξανά με το Τσίρειο καθώς την ερχόμενη Παρασκευή λήγει η άδεια λειτουργίας του σταδίου, χωρίς να υπάρχει μέχρι αυτή τη στιγμή κάποια ενημέρωση για το τι θα συμβεί από τον Οκτώβρη.

Θυμίζουμε ότι το Σάββατο είναι προγραμματισμένο στο Τσίρειο το παιχνίδι ανάμεσα στον Απόλλωνα και την Πάφο για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Πάντως από τον ΓΣΟ δεν γνωρίζουν εάν θα ανανεωθεί η άδεια λειτουργίας του σταδίου.

Οι ιθύνοντες του ΓΣ0 είχαν λάβει επιστολή πριν κάποιες μέρες από την κυβέρνηση, η οποία ζητούσε μέσω αυτής να γίνουν κάποια έργα στο Τσίρειο κόστους 23 χιλιάδων ευρώ. Ο ΓΣΟ απάντησε στην επιστολή ρωτώντας εάν θα του παραχωρηθεί η άδεια λειτουργίας εφόσον γίνουν τα συγκεκριμένα έργα, χωρίς να λάβει όμως κάποια απάντηση. Και το θέμα έμεινε μέχρι εκεί.

Μέχρι τώρα δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το τι θα συμβεί με την άδεια του Τσιρείου σταδίου. Ωστόσο, η εκτίμηση μας είναι ότι θα βρεθεί λύση στο τέλος της ημέρας και θα διεξαχθεί κανονικά το Απόλλων-Πάφος όπως και οι επερχόμενοι αγώνες πρωταθλήματος που έχουν προγραμματιστεί στο Τσίρειο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση