ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξανά μανά Άδωνη για Απόλλωνα!

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Βρισκόμαστε στις τελευταίες μέρες των μεταγραφών για δανεικών παικτών (εσωτερικά) και ο Απόλλωνας όπως φαίνεται χτύπησε ξανά την πόρτα του Εθνικού για τον Ζαχαρία Άδωνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24sports δεν αποκλείεται να προκύψει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και ο Άδωνη να ντυθεί στα γαλανόλευκα για φέτος με μορφή δανεισμού.

Όπως φαίνεται η επιθυμία του Κύπριου παίκτη να αγωνιστεί σε μεγάλη ομάδα αλλά και η καλή διαχείριση από πλευράς διοίκησης του Απόλλωνα στο εν λόγω θέμα μπορεί να φέρει την συμφωνία με τον Εθνικό.

Πάντως οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί να δοθεί παίκτης από τον Απόλλωνα στον Εθνικό, όπως και φυσικά ένα σεβαστό χρηματικό ποσό.

Θυμίζουμε ότι οι πρωταθλητές ενδιαφέρθηκαν από την αρχή του καλοκαιριού για την απόκτηση του Άδωνη, όμως δεν είχε προκύψει κάποια συμφωνία λόγω διαφοράς στο οικονομικό. Επίσης ο Άδωνη είχε κάνει και προσφυγή για να κερδίσει την ελευθέρα του, όμως η απόφαση βγήκε υπέρ του Εθνικού. 

Σύντομα αναμένονται οριστικές εξελίξεις στο θέμα ενώ φαίνεται ότι υπάρχει και δεύτερη ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Άδωνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση