ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαμάς: «Έχω άλλα δύο χρόνια στον Απόλλωνα – Με ρώτησε για την Μπρουζ ο Λοΐζου»

Άσκησε το δικαίωμα ανανέωσης που είχε ο Απόλλωνας

Στο περιοδικό του Απόλλωνα μίλησε ο Αμίν Χαμάς, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι τη δεδομένη στιγμή επικεντρώνεται μονάχα στην ομάδα της Λεμεσού και δεν σκέφτεται το μέλλον του κάπου αλλού. Ουσιαστικά, ο Βελγομαροκινός γνωστοποίησε πως η ομάδα της Λεμεσού άσκησε το δικαίωμα της όπως ανανεώσει τη συνεργασία της με τον εξελίξιμο ποδοσφαιριστή μέχρι το 2024.

Ο 22χρονος αποκάλυψε επίσης ότι ο Λοΐζου επικοινώνησε μαζί του για να μάθει περισσότερα για την Κλαμπ Μπρουζ, η οποία ως γνωστόν το περασμένο καλοκαίρι κινήθηκε για την απόκτηση του.

Αναλυτικά:

Νιώθεις έτοιμος να αγωνιστείς σε υψηλότερο επίπεδο; Ή νιώθεις ότι ένας ακόμη χρόνος στον Απόλλωνα θα είναι καλός για σένα;

«Πολλοί μου κάνουν αυτή την ερώτηση (γέλια). Ακούω αυτή την ερώτηση πολύ. Δεν ξέρω, θέλω πολύ να επικεντρωθώ στον Απόλλωνα τώρα. Έχω άλλα δύο χρόνια μετά από το τέλος της χρονιάς που είμαι παίκτης του Απόλλωνα και πραγματικά δεν ξέρω τι θα γίνει. Προσπαθώ να επικεντρωθώ στο πρωτάθλημα τώρα. Και αν έρθει η στιγμή να κάνω ένα βήμα, τότε θα το κάνω. Αλλά δεν θα αναγκάσω τον εαυτό μου να κάνει ένα βήμα αν δεν είμαι έτοιμος να κάνω το βήμα. Τώρα είμαι παίκτης του Απόλλωνα και χαίρομαι που είμαι εδώ και χαίρομαι που είμαι παίκτης του Απόλλωνα και δεν σκέφτομαι άλλα πράγματα. Εστιάζω στο πρωτάθλημα».

Υπήρχε ένα άρθρο πριν από μερικές μέρες που έλεγε ότι ενδιαφέρονται για σένα ομάδες από το εξωτερικό.

«Για να είμαι ειλικρινής, κάποιες ομάδες μίλησαν μαζί μου τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά δεν με ενδιαφέρει. Δεν επικεντρώνομαι σε καμία άλλη ομάδα, επικεντρώνομαι μόνο στην ομάδα μου, στη δουλειά μου και σε πράγματα που μπορώ να διαχειριστώ. Δεν θέλω να μιλήσω πολύ για το τι θα συμβεί στο μέλλον. Θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα και δεν υπάρχει τίποτα που να θέλω περισσότερο από αυτό».

Μεγάλωσες σε μια χώρα που έχει μερικές από τις καλύτερες ακαδημίες στον κόσμο. Πώς βλέπεις τους νεαρούς παίκτες εδώ στην Κύπρο;

«Πραγματικά δεν ξέρω πολλούς νέους παίκτες να βρίσκονται και αγωνίζονται στην Κύπρο. Νομίζω ότι οι περισσότεροι παίκτες στην Κύπρο είναι μεγαλύτερης ηλικίας, δεν ξέρω. Υπάρχει αυτός ο τύπος που πήγε τώρα στο MLS από την Ομόνοια, ο Μαρίνος Τζιωνής. Και ξέρω και τον Λοΐζο Λοΐζου για τον οποίο υπήρχε προσφορά από την Κλαμπ Μπριζ και είχαμε μάλιστα και μιλήσει».

Σε ρώτησε για την Βελγική ομάδα;

«Ναι. Και για αυτόν, η Κλαμπ Μπριζ είναι ένας καλός σύλλογος. Του είπα ότι ήταν μια καλή ευκαιρία να πάει εκεί. Εντάξει, τώρα πρέπει να δούμε τι θα συμβεί με την περίπτωσή του. Νομίζω ότι είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης. Δεν λέω ότι το κυπριακό πρωτάθλημα είναι κακό για αυτόν, είναι καλό. Αγωνίζεται στην Ομόνοια, μια μεγάλη ομάδα. Αλλά νομίζω ότι θα ήταν καλό για αυτόν αν πήγαινε στην Κλαμπ Μπριζ, μιλάμε για μια ομάδα που παίζει στο Champions League κάθε χρόνο. Υπάρχουν κάποιοι νεαροί παίκτες που παίζουν στην Κύπρο, αλλά δεν μπορείς να πεις ότι είναι βασικά στελέχη της ομάδας τους. Στο Βέλγιο κάθε ομάδα έχεις 3-4 νεαρούς παίκτες που ξεκινούν σε κάθε παιγνίδι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Μάχη…σε κλειστές πόρτες

Μάχη…σε κλειστές πόρτες

Νίκος Κίρζης και Ανδρέας Σοφοκλέους θα δώσουν τη δική τους μάχη για να πάρουν αυτό που θέλουν από τον Αθλητικό Δικαστή
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ