ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τζόκερ όχι βάρος

Πρέπει να μπει ένα τέλος στην παραφιλολογία

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Το τελευταίο διάστημα έχουν ακουστεί διάφορα αναφορικά με τον Εμίλιο Ενσούε, ο οποίος συνεχίζει να βρίσκεται στην ομάδα και όπως δείχνουν τα πράγματα θα παραμείνει στο ρόστερ.

Ο Ισπανός, με καταγωγή από την Γουινέα του Ισημερινού, βρίσκεται κανονικά με την αποστολή στις Πλάτρες και ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας.

Μάλιστα, στα βίντεο που ανεβάζει κατά καιρούς, τόσο ο ίδιος, όσο και ο Απόλλωνας, ο 30χρονος άσος δείχνει αρκετά ευδιάθετος, απολαμβάνοντας αυτό που κάνει.

Είναι γνωστά τα γεγονότα που προηγήθηκαν, όπου αρχικά δεν αποδέχτηκε την πρόταση για μείωση απολαβών, αλλά μετά από κάποιες μέρες και αφού μελέτησε τα δεδομένα του, υπέγραψε τη νέα σύμβαση.

Η στάση του αυτή, έφερε τον προβληματισμό της διοίκησης, όπως εκφράστηκε δια μέσω του προέδρου, Νίκου Κίρζη, όταν μίλησε στην Cablenet.

Ωστόσο, για να είμαστε και απόλυτα σωστοί, δεν ακούσαμε κανένα από τον Απόλλωνα να εκφράζεται αρνητικά για την αξία και την ποιότητα του Ενσούε. Αντίθετα, με τα καλύτερα λόγια εκφράστηκαν και εκφράζονται.

Όμως, αυτό που θα πρέπει να γίνει τώρα είναι να μπει ένα τέλος σε όλη αυτή την παραφιλολογία, για το μένει ή φεύγει από την ομάδα. Από την στιγμή που έχει συμβόλαιο και είναι καλός παίκτης, θα πρέπει δουν την κατάσταση από την θετική του πλευρά.

Ο Ενσούε είναι ένας παίκτης που αποδεδειγμένα μπορεί να παίξει πολλές θέσεις και δεν θα αποτελεί πρόβλημα για κάθε προπονητή. Μπορεί να είναι ο… τζόκερ και όχι το βάρος της ομάδας.

Να καλύψει δηλαδή τις τρύπες που θα προκύπτουν, καθώς σε μία μεγάλη σεζόν δεν ξέρεις πώς θα σου εξελιχθούν τα πράγματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X