ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
28° Λευκωσία,
25 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Τσόρνγκερ: «Αν ήμουν Αθλητικός Διευθυντής θα με έπαιρνα για προπονητή»

Το παράπονο του Γερμανού

Δηλώσεις σε ιστοσελίδα της Δανίας, που επικοινώνησε μαζί του με την ευκαιρία της κατάκτησης του πρωταθλήματος, έκανε ο προπονητής του Απόλλωνα, Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ.

Ο Γερμανός τεχνικός ρωτήθηκε, ανάμεσα σε άλλα, για το αν θα τον ενδιέφερε να επιστρέψει για να δουλέψει στη χώρα όπου είχε εργαστεί για σχεδόν μια διετία στον πάγκο της Μπρόντμπι, ενώ εξέφρασε το παράπονό του για το γεγονός ότι καμία ομάδα της Δανίας δεν επικοινώνησε μαζί του στο διάστημα που ήταν χωρίς ομάδα, μετά την αποχώρησή του από την Μπρόντμπι και μέχρι να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα.

Οι δηλώσεις του Τσόρνιγκερ:

Για τα συγχαρητήρια που έλαβε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Η σύζυγός μου πήρε πολλά συγχαρητήρια μέσω social media για το πρωτάθλημα. Ο κόσμος θυμάται τι κάναμε στην Μπρόντμπι. Έτσι, η Δανία θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας».

Για το κατά πόσον θα επέστρεφε στη Δανία για να δουλέψει σε άλλη ομάδα: «Σίγουρα μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου ξανά στη Δανία, αλλά θα είναι μάλλον δύσκολο συναισθηματικά μετά τον καιρό που περάσαμε στην Μπρόντμπι. Ήταν πολύ ξεχωριστός. Όμως ποτέ μην πεις ποτέ».

Για το κατά πόσον είχε κάποια πρόταση από ομάδα της Δανίας μετά την αποχώρησή του από την Μπρόντμπι: «Όχι. Με παραξένεψε. Ίσως δεν ήμουν αρκετά καλός, ίσως οι άνθρωποι που παίρνουν αποφάσεις με φοβούνται λίγο. Δεν ξέρω. Ίσως φοβούνταν να μου τηλεφωνήσουν. Δεν επικοινώνησε μαζί μου ούτε καν κάποια ομάδα δεύτερης κατηγορίας. Αν ήμουν εγώ Αθλητικός Διευθυντής και έβλεπα ότι κάποιος σαν εμένα, που είχε επιτυχίες στην Μπρόντμπι, δεν είχε δουλειά, θα τον έπαιρνα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση