ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Ένα «πυρηνικό» όπλο στα χέρια του Πετράκη

Εξελίσσεται σε ηγετική φυσιογνωμία

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

stravrouo@sppmedia.com

Ένα έκανες μία ερώτηση στους οπαδούς του Απόλλωνα να ψηφήσουν για την καλύτερη μεταγραφή της ομάδας τους την φετινή περίοδο, η απάντηση θα ήταν πολύ εύκολη και ο Νικολά Ντιγκινί θα συγκέντρωνε τους περισσότερους ψήφους.

Βέβαια, στα τελευταία παιχνίδια αρχίζουν να κερδίζουν τις εντυπώσεις ακόμη δύο παίκτες. Ο Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς, αλλά και ο Ντόναλντ Γκεριέρ, οι οποίοι όμως δεν έχουν τις συμμετοχές του Γάλλου επιθετικού.

Ο Ντιγκινί όμως είναι το κάτι άλλο. Παίκτης που πραγματικά όταν βρίσκεται στο γήπεδο, αλλάζει ολόκληρη την ομάδα και χωρίς υπερβολής είναι ένα «παλυμηχάνημα» μέσα στο γήπεδο. Ένα «πυρηνικό» όπλο στην γραμμή κρούσης.

Διότι, δεν είναι μόνο η δημιουργία και τα γκολ που έβαλε, αλλά παλεύει πάρα πολύ μέσα στο γήπεδο. Τρέχει παντού και πιέζει τον αντίπαλο, βοηθώντας αρκετά την ομάδα και αμυντικά.

Είναι ένας εργάτης μέσα στο γήπεδο, ο οποίος θα ήθελε κάθε προπονητής να έχει στην ομάδα του, διότι θα ξέρει ότι θα παλέψει κάθε φάση και θα κυνηγήσει όλες τις μπαλιές.

Ο Απόλλωνας θα πρέπει να αισθάνεται τυχερός που τον έχει στο δυναμικό του, καθώς τέτοιους παίκτες χρειάζονται οι ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση