ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Τελείωσε» Ζάντερ ο Αστέρας

Τελειωμένη υπόθεση το διαζύγιο αναφέρουν οι Σέρβοι

Μετά από επαφές που κράτησαν αρκετές εβδομάδες, Ζάντερ Σαντάνα και Ερυθρός Αστέρας κατέληξαν σε συμφωνία για να λύσουν τη μεταξύ τους συνεργασία σύμφωνα με δημοσίευμα σερβικής ιστοσελίδας.

Όπως αναφέρει η mozzartsport.com, ο Βραζιλιάνος πρώην παίκτης των Απόλλωνα και Πάφου αποδέχτηκε να υπογράψει συναινετικό διαζύγιο με την ομάδα του Βελιγραδίου μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν πέραν του ενός μήνα.

Ο Ζάντερ, όπως τονίζει το δημοσίευμα, αποδείχτηκε σκληρός διαπραγματευτής απαιτώντας, μέσω των εκπροσώπων του, εγγυήσεις για την αποπληρωμή της αποζημίωσης που αξίωνε για να λύσει το συμβόλαιό του με την ομάδα.

Τελικά η χρυσή τομή βρέθηκε την περασμένη Δευτέρα. Ο Αστέρας θα πρέπει να καταβάλει το ποσό που συμφωνήθηκε στον Ζάντερ εντός συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος έτσι ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η αποδέσμευσή του, όμως αν ο σύλλογος δεν φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις του, τότε η συμφωνία θα ακυρωθεί και ο παίκτης θα παραμείνει στο μισθολόγιο της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέραν του Ζάντερ, ο Ερυθρός Αστέρας ήταν σε διαπραγματεύσεις και με τον Ράιβ Φαν Λα Πάρα για να λύσουν τη μεταξύ τους συνεργασία. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ολλανδός πήρε την περασμένη Παρασκευή τα χρήματα που του οφείλονταν, κάτι που δεν έγινε ακόμα με τον Βραζιλιάνο.

Εντούτοις, μοιάζει βέβαιο ότι μέσα στις επόμενες ημέρες το ζήτημα θα ολοκληρωθεί και τυπικά, με τον Ζάντερ να μένει ελεύθερος από τον Αστέρα πριν καν ολοκληρωθεί η πρώτη του σεζόν στην ομάδα.

 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X