ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Σύντομα προτάσεις για τον Ιωάννη»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο Γενικος Διευθυντής των Ακαδημιών του Απόλλωνα, Πάμπος Πίττας

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο Γενικός Διευθυντής του Απόλλωνα, Πάμπος Πίττας.

Αναλυτικά:

Σχόλιο για τη φετινή χρονιά του Απόλλωνα: «Θεωρώ ότι ήταν μια δύσκολη σεζόν για τον Απόλλωνα. Δεν άρχισε καλά, στη συνέχεια υπήρξαν οι αλλαγές των προπονητών στην προσπάθεια να αλλάξει προς το θετικό η ομάδα. Έγινε κατορθωτό με την τελευταία αλλαγή και την έλευση του κυρίου Μπογκντάν Αντόνε. Άλλαξε πρόσωπο η ομάδα, όμως παρά την αρκετά καλή πορεία που έγινε το τελευταίο διάστημα δεν ήταν αρκετή για να δώσει στον Απόλλωνα εισιτήριο για την Ευρώπη».

Αν ήταν από πριν ο κ. Αντόνε τι θα γινόταν: «Αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Γνωρίζουμε τι έκανε όμως φέτος ο Απόλλωνας. Γνωρίζουμε τι δεν πήγε καλά φέτος και είμαι σίγουρος πως αυτά που θα γίνουν τώρα θα είναι τέτοια ούτως ώστε να βρει η ομάδα τον ευρωπαϊκό εαυτό της».

Για τον Νίκο Κίρζη: «Θεωρώ ότι ο Νίκος βοήθησε αφάνταστα την ομάδα του Απόλλωνα για να πετύχει όσα πέτυχε τα τελευταία χρόνια. Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για την οικογένεια του Απόλλωνα και η απόφαση του να μείνει είναι ακόμη πιο σημαντική. Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρει να φτιάξει τον Απόλλωνα για μια νέα δεκαετία ευρωπαϊκή και πρωταγωνιστική».

Που το στηρίζει αυτό: «Είναι ένας πάρα πολύ έξυπνος άνθρωπος. Μαζί με τους συνεργάτες του κατάλαβαν τι πήγε λάθος φέτος. Είμαι σίγουρος πως δεν θα επαναληφθούν τα φετινά λάθη».

Για τον κόσμο του Απόλλωνα: «Να πούμε ότι ο κόσμος του Απόλλωνα ήταν παρών πολύ περισσότερο από άλλες χρονιές. Ο κόσμος περιμένει επιτυχίες απ’ αυτή την ομάδα και σίγουρα το γήπεδο είναι ένα επιπλέων συν. Απέδειξε ο κόσμος του Απόλλωνα ότι και στο τελευταίο παιχνίδι με την Πάφο ήταν παρών».

Για τη νέα σεζόν: «Είναι πάρα πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν στον Απόλλωνα. Με την έλευση του Μάκη Παπαϊωάννου και μαζί τον κ. Αντόνε, θεωρώ ότι είναι άνθρωποι του ποδοσφαίρου, θεωρώ ότι θα πρέπει να γίνουν σωστές επιλογές, να ελαχιστοποιήσουν το ρίσκο και να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που να μπορούν να βοηθήσουν».

Για τον Ιωάννη Πίττα: «Θεωρώ ότι ο Ιωάννης έχει μια ανοδική πορεία τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Είναι απ΄ τους πρώτους σκόρερ του Απόλλωνα αυτά τα χρόνια, φέτος ήταν και ο πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα. Σκληρή δουλειά. Έφτασε εδώ που έφτασε μέσω της καθημερινής δουλειάς που βάζει στις προπονήσεις και τα γυμναστήρια. Όσοι θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο πρέπει να βάλουν ώρες εργασίας στις προπονήσεις. Όταν κάποιος αποφασίσει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο επαγγελματικά πρέπει να κάνει θυσίες».

Αν είναι έτοιμος για το βήμα ο Ιωάννης: «Σαν προπονητής μιλώ, όχι σαν πατέρας, όταν ένας ποδοσφαιριστής για τρία συνεχόμενα χρόνια είναι πρώτος σκόρερ στην ομάδα του, με τις διακρίσεις που έχει πετύχει, στην ηλικία που είναι, θεωρώ ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για κάποιον να φύγει για το εξωτερικό. Υπάρχουν αρκετοί που παρακολουθούν την πορεία του, θεωρώ πως σύντομα θα έρθουν κάποιες προτάσεις για τον Ιωάννη. Να πω όμως ότι τον πρώτο λόγο τον έχει ο Απόλλωνας».

Αν έχει κάποια προτίμηση ο Ιωάννης: «Ακόμη δεν το έχουμε μιλήσει. Για να έχεις προτίμηση πρέπει να έρθουν πρώτα οι προτάσεις και μετά να το συζητήσεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση