ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συγκινημένος Κίρζης: «Ακόμη δεν το πιστεύω»

Οι δηλώσεις του προέδρου του Απόλλωνα

Για την επιστροφή του Απόλλωνα στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου μετά από 16 ολόκληρα χρόνια μίλησε στην Cytavision ο πρόεδρος των «κυανόλευκων» Νίκος Κίρζης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ακόμη δεν το πιστεύω για να είμαι ειλικρινής. Νομίζω ότι είναι μια δικαίωση. Όλα αυτά τα χρόνια δουλέψαμε σκληρά, επιμέναμε και σήμερα ήρθε η λύτρωση. Αυτή η ομάδα ήταν η πιο ομάδα από όλες τις ομάδες που είχαμε. Η συμπόνια και η ομαδικότητα που υπήρχε στο Κολόσσι, ήταν πρωτόγνωρη. Αυτό ήταν που μας κράτησε όλους τις δύσκολες στιγμές. Ήμασταν όλοι μαζί μια γροθιά και μια φωνή.

Ο κόσμος του Απόλλωνα τα τελευταία παιχνίδια ήταν συγκλονιστικός και ήταν δίπλα μας. Ήταν μια καινούρια ομάδα το καλοκαίρι με καινούριο προπονητή. Ξεκινήσαμε με άσχημο τρόπο στην Ευρώπη αλλά στο τέλος ορθοποδήσαμε. Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο. Καταφέραμε και κτίσαμε μια διαφορά, αυτή η διαφορά είχε μειωθεί και την ώρα που έπρεπε δείξαμε αυτά που έπρεπε να δείξουμε. Στάθηκαν όλοι στο ύψος τους και μετά το ματς με την Πάφο δείξανε αυτό που έπρεπε να δείξουν και κατακτήσαμε δίκαια αυτό το πρωτάθλημα.

Αν ο Απόλλων μπορεί να κτίσει τη δική του παντοκρατορία: «Μας λείπανε δυο πράγματα. Ο τίτλος και η έδρα. Φέτος θα τα έχουμε και τα δυ6ο και προβλέπω ότι το μέλλον θα είναι πάρα πολύ καλό. Θα μπούμε πρωταθλητές στο γήπεδο. Με αυτό τον κόσμο μόνο θετικά μπορώ να βλέπω για αυτή την ομάδα».

Για την επόμενη μέρα, τον προπονητή και τον προγραμματισμό: «Θα λειτουργήσουμε όπως λειτουργούμε κάθε χρόνο, με τον Κονναφή με τον προπονητή.

Για τη φιέστα: «Πρέπει να γίνει. Τα παιδιά στην εταιρεία σίγουρα κάτι ετοιμάζουν».

Για τις δύσκολες στιγμές που υπήρξαν στη σεζόν: «Όλοι μας είχαν ξεγραμμένους το καλοκαίρι. Άκουγα κάτι τρελά το καλοκαίρι ότι δεν θα ήμασταν ούτε στην πρώτη εξάδα. Το καλοκαίρι ήταν οι πιο δύσκολες μας στιγμές όπως και το πρόσφατο παιχνίδι με την Πάφο. Ταυτόχρονα όμως το παιχνίδι με την Πάφο ήταν αυτό που μας αφύπνισε».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Επίσημα… Dynatron Απόλλων

Επίσημα… Dynatron Απόλλων

Παρουσίασε το μεγάλο του χορηγό για τη νέα σεζόν το καλαθοσφαιρικό τμήμα των κυανολεύκων
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΑΠΟΛΛΩΝ