ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Στο παζάρι για νέους «Σάλαϊ»

Ένας από τους στόχους που τέθηκε

Κωνσταντίνος Νικολάου

Κωνσταντίνος Νικολάου

nikolaouk@sppmedia.com

Μπόλικη δουλειά έχουν οι υπεύθυνοι προγραμματισμού στον Απόλλωνα, που θα κάνει δεδομένα διψήφιο αριθμό μεταγραφών. Πέραν από το γεγονός πως θα προκύψει ενίσχυση σε όλες τις γραμμές και το ότι υπάρχουν ορισμένες θέσεις στις οποίες θα γίνουν τουλάχιστον δυο προσθήκες, σημειώνεται πως προσπάθεια γίνεται για να έρθουν και παίκτες του καταλόγου Β.

Η ομάδα της Λεμεσού τα προηγούμενα χρόνια είχε δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην υπογραφή ξένων παικτών κάτω των 22 ετών, δαπανώντας μάλιστα και χρήματα σε ορισμένες περιπτώσεις. Ουσιαστικά, οι «κυανόλευκοι» ανήκουν στη λίστα των κυπριακών συλλόγων που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν σε σημαντικό βαθμό τη δυνατότητα που δίνει η ΚΟΠ, καθότι ως γνωστόν δεν υπάρχει όριο σε αυτή την κατηγορία.

Ορισμένα παραδείγματα αποτελούν μεταξύ άλλων οι Ρόσα, Σελίμοβιτς, Ουεαντραόγκο, Ροσκόπφ, Φαουπάλα, Άλαν και Σαχάρ, με τους δύο τελευταίους να έρχονται ως δανεικοί από Λίβερπουλ και Μακάμπι Τελ Αβίβ, αντίστοιχα.

Στη λίστα με εκείνους που χρειάστηκε οι «κυανόλευκοι» να βάλουν το χέρι στην τσέπι ανήκουν αναμφίβολα οι Σάλαι και Ίλιεφ, με τον Ούγγρο να αποτελεί και την πιο κερδοφόρα κίνηση! Χωρίς δεύτερη συζήτηση ο διεθνής στόπερ είναι εκείνος που δικαίωσε περισσότερο από τον οποιοδήποτε την προσπάθεια του Απόλλωνα για επένδυση στον κατάλογο Β, φέρνοντας στο ταμείο πάνω από 3,000,000 ευρώ (μαζί με τη μεταπώληση).

Το περασμένο καλοκαίρι δεν ήρθε κάποιος παίκτης που να παίρνει θέση στην εν λόγω λίστα, όμως ένας από τους στόχους που τέθηκε φέτος είναι να υπάρξει ενίσχυση με ξένο, ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος γιατί όχι να αποδειχθεί σε λίρα εκατό!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση