ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στο νέο Απόλλωνα έχει θέση ο Εκπολό

Να στηρίξει την άμυνα δίπλα στον Νιγηριανό αμυντικό

Ο Γκόντσγουΐλ Εκπολό είναι από τους διακρίθεντες ποδοσφαιριστές της ομάδας του Απόλλωνα. Έχει καταφέρει να κερδίσει τον κόσμο ως μια αξιόπιστη λύση στην αμυντική γραμμή της ομάδας. Από χθες έχει γραφθεί για ενδεχόμενο ενδιαφέρον από την Σουηδική Χάκεν (δες εδώ), όμως από πλευράς της Λεμεσιανής ομάδας σκοπός της είναι να τον κρατήσει.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής έχει ζητήσει ιδιαίτερα αυξημένες απολαβές και αυτό δυσκολεύει την ανανέωση του αλλα από πλευράς διοίκησης του Απόλλωνα θα προσπαθήσουν να κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν στην ομάδα.

Οι Σουηδοί δεν είναι άγνωστοι για τον Εκπολό αφού από το καλοκαίρι του 2018 έως τον Ιανουάριο του 2022 είχαν στο δυναμικό τους τον Νιγηριανό αμυντικό. Εδώ να σημειώσουμε πως το μεταγραφικό παράθυρο στην Σουηδία κλείνει στις 27 του Μάρτη ενώ το πρωτάθλημα επαναρχίζει τρείς μέρες αργότερα.

Πάντως τα δημοσιεύματα στην Σουηδία αναφέρουν πως η Χάκεν ετοιμάζει πρόταση για τον Απόλλωνα ώστε να τον παραχωρήσει από τώρα κάτι που δεν αναμένεται να γίνει αποδεκτό καθώς πρώτο υπάρχουν οι υποχρεώσεις στο κύπελλο για την ομάδα και δεύτερο επιθυμούν να κρατήσουν τον ποδοσφαιριστή για τα επόμενα αρκετά χρόνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση