- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
-
22
- ΑΠΟΛΛΩΝ
Διαβάστε τι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή.
Αναλυτικά:
Τι είπε με το τέλος του αγώνα:
«Τι να πω, είναι κρίμα οι παίκτες, έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι τακτικά με τρεξίματα και πάθος, αδίκησαν τους εαυτούς τους. Είναι απαράδεκτο να δεχόμαστε δύο γκολ από στημένα».
Για τους τραυματίες: «Κάποιοι θα επιστρέψουν το επόμενο παιχνίδι αλλά να μην αδικούμε αυτούς που μπήκαν μέσα. Πρέπει να δουλέψουμε. Δουλέψαμε στα στημένα κατά τη διάρκεια της βδομάδας. Αυτό που μας στεναχωρεί είναι ότι δεχθήκαμε το γκολ σε σημείο που δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε, αν είχαμε 3-4 λεπτά θα παλεύαμε. Με στεναχωρεί γιατί ήταν τέλεια εμφάνιση. Είναι κρίμα. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα».
Για το πόσο δύσκολο είναι να αντιστραφεί το κλίμα: «Aυτή τη στιγμή χρειάζεται να ηρεμήσουμε. Να περάσουν χρόνο με τις οικογένειες τους και να δούμε το παιχνίδι του κυπέλλου και μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Είναι δύσκολο. Ξέρουν και οι ίδιοι ότι προσπάθησαν, με τρεις βαθμούς θα παίρναμε περισσότερη δυναμική. Μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι. Βλέπουμε τη συνέχεια, θέλουμε μεγάλη προσπάθεια, ο δρόμος είναι μακρύς, πρέπει στην έδρα μας με την ΑΕΚ να είμαστε συγκεντρωμένοι, με τον κόσμο μας. Δεν είναι τυχαία ότι εκτός έδρας η ομάδα παίζει καλύτερα, αυτό λέει κάτι και στέλνω το μήνυμα, να είναι κοντά μας. Δεν γίνεται να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στα εκτός έδρας παιχνίδια».































