ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σωφρόνης: «Όλοι πρέπει να ανεβούμε επίπεδο»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Απόλλωνα

Ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του παρουσιάστηκε ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Αναλυτικά:

«Αυτές οι ομάδες μπορούσαν να βρίσκονται στον τελικό. Πρόσφεραν καλό θέαμα με γρήγορ τέμπο και αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια. Είμαι ευχαριστημένος για το πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο ημίχρονο κλείσαμε αρκετά καλά τους χώρους. Απειληθήκαμε μόνο από μακρινά σουτ του αντίπαλου. Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι σε μία βδομάδα γιατί και οι δύο ομάδες θα θέλουν να προκριθούν.

Από σήμερα ξεκινάμε προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Εθνικό. Προέκυψε πρόβλημα με τον Μπένσοπ ήταν στην κλινική. Ευτυχώς έδειξε ότι ήρθε να βοηθήσει την ομάδα και ήθελε να αγωνιστεί. Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε σήμερα μαζί μας, αλλά θέλω μεγαλύτερη παρουσία στο ματς με την Άχνα γιατί δεν είναι εύκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τον Γκακπέ: «Ο Γκακπέ είχε ένα θέμα της τελευταίας στιγμής, έκανε υγρό στο γόνατο και έκριναν οι γιατροί ότι πρέπει να μείνει εκτός».

Για το πρωτάθλημα: «Θα είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Όλοι πρέπει να ανεβούμε επίπεδο. Πρέπει να είναι όλοι συγκεντρωμένοι στη δουλειά τους, γιατί η κατάσταση έχει ξεφύγει και είναι επικίνδυνα τα πράγματα».

Για την τέταρτη μετεγγραφή: «Αυτά τα συζητάμε με τη διοίκηση. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για έχουμε ένα πλήρως ρόστερ ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας μέχρι το καλοκαίρι».

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X