ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σκαπούλης: «Το πλάνο δεν είναι διαφωτιστικό»

Αναφέρθηκε στην αποβολή του Γκεριέ και στο πέναλτι της Ανόρθωσης

Οι διαιτητικές αποφάσεις του Ανόρθωση-Απόλλων ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων από πλευράς φιλοξενουμένων και την παρέμβαση ακόμα και του προέδρου Νίκου Κίρζη (δες εδώ).

Ο Χρίστος Σκαπούλλης ανέλυσε τις φάσεις αυτές στην εκπομπή του ΡΙΚ «Γκολ και Θέαμα» δίνοντας την άποψή του για τα όσα έγιναν.

Αναλυτικά οι αναλύσεις του:

Για την αποβολή του Γκεριέ: «Ο διαιτητής ήταν πολύ κοντά στη φάση όπως και ο τέταρτος. Ο παίκτης του Απόλλωνα πηδά στον αέρα για να παίξει τη μπάλα με το κεφάλι ανοίγοντας το χέρι. Το πλάνο δεν μας δείχνει εάν χρησιμοποιείται ο αγκώνας σαν όπλο, δεν είναι διαφωτιστικό. Βιάστηκε και έδειξε κίτρινη ο διαιτητής. Ο διαιτητής πήγε στο VAR και άλλαξε την απόφαση του. Ήταν θέμα διαιτητή και VAR. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν σωστός ή λανθασμένος και διαιτητής γιατί το πλάνο δεν είναι διαφωτιστικό».

Για το πέναλτι που κέρδισε η Ανόρθωση: «Ενώ ο παίκτης είναι έξω, το χέρι του είναι μέσα στην περιοχή και σε μη φυσιολογική θέση. Η μπάλα άλλαξε πορεία και υπάρχει βάσιμη άποψη ότι χτύπησε στο χέρι. Ο διαιτητής συμβουλεύτηκε το VAR και έδωσε το πέναλτι. Κατά τη γνώμη μου ελήφθη η σωστή απόφαση».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση