ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Σεντεφορίσιο γκολ! (vid)

Ιδιαίτερης αναφοράς αξίζει (και) το τελείωμα του Μπαγκενγκά

Κωνσταντίνος Νικολάου

Κωνσταντίνος Νικολάου

nikolaouk@sppmedia.com

Την πιο ηχηρή μεταγραφή του Απόλλωνα κατά τη διάρκεια της προηγούμενης μεταγραφικής περιόδου αποτελεί ο Μπρούνο Σάντος και είναι φυσιολογικό όπως τα φώτα να πέφτουν περισσότερο στον Βραζιλιάνο. Πόσο μάλλον όταν αποδίδει τα αναμενόμενα.

Όντως η εμφάνιση του έμπειρου μπακ απέναντι στην ΑΕΚ ήταν φοβερή, συνδυάζοντας τη μάλιστα και με ασίστ...  ωστόσο αυτή δεν θα ερχόταν αν ο Μουσταφά Μπαγκενγκά δεν τελείωνε υποδειγματικά τη φάση.

Ο 31χρονος φορ κινήθηκε υπέροχα, παίρνοντας την μπάλα απ’ το ύψος της περιοχής κι ενώ στη συνέχεια χρησιμοποίησε άψογα το κορμί του… μη επιτρέποντας στους αντίπαλους αμυντικούς να τον σταματήσουν.

Αφού λοιπόν βρέθηκε μόνος απέναντι απ’ τον Πίριτς, με τη μύτη του δεξιού του ποδιού κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα. Τελείωμα που δεν ήταν εύκολο υπό τις περιστάσεις, καθότι ήταν δίπλα του ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων, ο οποίος ασκούσε πίεση.

Πρόκειται για ένα… σεντερφορίσιο τέρμα από τον μια φορά διεθνή με την Εθνική Νορβηγίας επιθετικό και σίγουρα οι άνθρωποι της Λεμεσιανής ομάδας ευελπιστούν σε ανάλογη συνέχεια απ’ τον ίδιο. Άλλωστε υπογράφηκε με την προοπτική να δώσει σημαντικές βοήθειες στο σκοράρισμα.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Απόλλων-ΑΕΛ: Last chance...

Απόλλων-ΑΕΛ: Last chance...

Η διάκριση στην δεύτερη τη τάξει εγχώρια διοργάνωση είναι μια λύση που αμφότερες θα κυνηγήσουν.
Παντελής Παντελή
 |  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ