ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σάλαϊ: «Στόχος μας το πρωτάθλημα»

Αβεβαιότητα στους υπόλοιπους τομείς, όχι όμως και ως προς τον στόχο του Ούγγρου και του Απόλλωνα

Δημήτρης Βρουλλίδης

Ζόρικες, πρωτόγνωρες, μες την αβεβαιότητα... Οι μέρες που διανύουμε είναι αν μη τι άλλο δύσκολες για όλους κι οι ποδοσφαιριστές δεν αποτελούν εξαίρεση. Ειδικότερα για τους ξένους, πολλοί από τους οποίους είναι υποχρεωμένοι να τις περάσουν μακριά από τους δικούς του. Ένας από αυτούς κι ο Ατίλα Σάλαϊ, που περιέγραψε την κατάσταση που βιώνει στην απομόνωση σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, τονίζοντας πόσο του λείπει η μπάλα.

«Είναι δύσκολο για όλους. Το ποδόσφαιρο μας λείπει πολύ, όμως τώρα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μένουμε σπίτι, να βγαίνουμε μόνο όταν πρέπει και να έχουμε πίστη ότι αυτή η φοβερή επιδημία θα τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα», είπε αρχικά μιλώντας στη Nemzeti Sport, περιγράφοντας στην πορεία τόσο τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει κανείς προκειμένου να βγει από το σπίτι για τα απαραίτητα, αλλά και το πώς περνά ο ίδιος τον χρόνο του με προπονήσεις και λοιπές δραστηριότητες:

«Αν θέλεις να βγεις από το σπίτι, πρέπει είτε να συμπληρώσεις μια φόρμα στην οποία δηλώνεις πού θα πας, είτε να στείλεις ένα SMS και να επιστρέψεις σε τρεις ώρες. Επί της ουσίας βγαίνουμε μόνο για ψώνια, παίρνοντας όλες τα μέτρα ασφαλείας και ελαχιστοποιώντας τςις επαφές με άλλους. Προηγουμένως μπορούσαμε να πηγαίνουμε έξω για τρέξιμο, αλλά τώρα εισηγούνται να μην το κάνουμε. Παίρνουμε ηλεκτρονικά τρεις με τέσσερις μέρες εκ των προτέρων ένα ατομικό πρόγραμμα προπόνησης από τους γυμναστές μας. Για παράδειγμα, υπάρχει πρόγραμμα ποδηλασίας τις Δευτέρες και τις Τετάρτες και φυσικής κατάστασης τις Τρίτες και τις Πέμπτες. Προπονούμαι δύο φορές τη μέρα, διαβάζω πολύ, παίζω βιντεοπαιχνίδια ή βλέπω ταινίες».

Παρά την αβεβαιότητα ως προς το πότε και αν θα ξαναρχίσει η δράση, το ζητούμενο για τον ίδιο και τον Απόλλωνα δεν αλλάζει παρά την απόσταση που τον χωρίζει από την κορυφή της βαθμολογίας:

«Αυτός είναι ο στόχος για μένα και την ομάδα, η πρώτη θέση», τόνισε ο Ούγγρος στόπερ, που κλείνοντας εξέφρασε, φυσιολογικά, την επιθυμία να είναι στις κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή στον επόμενο αγώνα της εθνικής του ομάδας:

«Απ' ότι ξέρω, ο προπονητής παρακολουθεί όλους τους παίκτες που είχε στα υπόψιν προηγουμένους και όλους όσοι έχουν δικαίωμα να παίξουν στην ομάδα, αλλά δεν έχω πληροφόρηση ποιους αγώνες παρακολουθεί. Προσπαθώ για το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι και, φυσικά, ελπίζω ότι το όνομά μου θα είναι στην κλήση για το επόμενο παιχνίδι με τη Βουλγαρία».

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X