ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προπονητής Σαμπουρτάλο: «Έμπειρος ο Απόλλωνας, αλλά...»

Σημείωσε ότι οι «κυανόλευκοι» δεν είναι εμπόδιο που δεν μπορούν να ξεπεράσουν

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την κλήρωση που την έφερε στον δρόμο του Απόλλωνα έκανε ο προπονητής της Σαμπουρτάλο, Τιμούρ Σαλαμπερίτζε.

Ο Γεωργιανός τεχνικός αναγνώρισε ότι πρόκειται για μια πολύ δύσκολη κλήρωση και στάθηκε στην ευρωπαϊκή εμπειρία της ομάδας της Λεμεσού. Τόνισε, ωστόσο, ότι σε μονό παιχνίδι όλα γίνονται, σημειώνοντας ότι είναι ένα εμπόδιο που μπορεί να ξεπεράσει η Σαμπουρτάλο.

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Ο Απόλλωνας είναι μια  έμπειρη ομάδα, που παραδοσιακά και τακτικά παίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι πληροφορίες που μάζεψα ως τώρα είναι ότι έχει 16 ξένους. Η σεζόν στην Κύπρο διακόπηκε λόγω κορωνοϊού και βγήκαν στην Ευρώπη λόγω της θέσης που είχαν εκείνη τη στιγμή. Ήταν τέταρτος.

Είναι αλήθεια ότι η σεζόν στην Κύπρο ξεκινά στις 22 Αυγούστου, όμως παίζει τακτικά σε φιλικά παιχνίδια. Έχασαν το πρώτο από τα έξι και μετά τα κέρδισαν όλα. Ασφαλώς και παίζουμε με ένα δύσκολο αντίπαλο, πρέπει να παίξουμε και εκτός έδρας, όμως έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Θα παλέψουμε ως το τέλος και θα δείξει στο παιχνίδι. Δεν είναι εμπόδιο που δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε. Σε μονό αγώνα όλα μπορούν να συμβούν. Όποιος προετοιμαστεί καλύτερα θα κερδίσει. Πρέπει να είμαστε όσο πιο συγκεκριμένοι γίνεται».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X