ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πληρώνει ακριβά τη γροθιά ο Ντε Λούκας (φύλλο αγώνος)

Έρχεται μεγάλη καμπάνα για τον αμυντικό της ΑΕΛ

Πολύ θλιβερές εικόνες σημειώθηκαν με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα στο στάδιο «Αλφαμέγα» ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΑΕΛ, ο οποίος βρήκε τους «κυανόλευκους» να παίρνουν τη νίκη και την πρόκριση με 3-1. Ο Ντε Λούκας όρμησε στον Πέρετζ και τον γρονθοκόπησε χωρίς να γνωρίζουμε τι προηγήθηκε, με το γήπεδο να μετατρέπεται στη συνέχεια σε πεδίο μάχης.

Γροθιά του Ντε Λούκας στον Πέρετζ, μάτωσε ο Φιλιώτης (vid)

O Luca Zufferli ήταν κοντά στη φάση και φαίνεται είδε τα όσα έγιναν με τη λήξη του αγώνα. Πιο συγκεκριμένα όπως προκύπτει ο Ιταλός διαιτητής στο φύλλο αγώνος φαίνεται να έγραψε ότι ο Πέρετς προκάλεσε λεκτικά τον Ντε Λούκας και στη συνέχεια αναγράφεται ότι ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ κλώτσησε και γρονθοκόπησε τον αντίπαλο.

Θυμίζουμε ότι και οι δύο παίκτες δέχθηκαν κόκκινη κάρτα, όμως φυσικά η ποινή που θα αντικρίσει ο καθένας τους θα είναι διαφορετική και θα βασιστεί στα όσα έγραψε ο Ιταλός ρεφ στο φύλλο αγώνος.

Μάλιστα σύμφωνα με το άρθρο 9 (στ) της προκήρυξης πρωταθλήματος ο Ντε Λούκας αναμένεται να δεχθεί βαριά καμπάνα. Αναλυτικά τι αναφέρει το εν λόγω άρθρο για γρονθοκόπηση αντιπάλου: 

Αποβολή για δέκα αγώνες όλων των διοργανώσεων ή για μεγαλύτερη περίοδο, για σοβαρή επίθεση σε ποδοσφαιριστές ή άλλα πρόσωπα που παρευρίσκονται σε ποδοσφαιρικό αγώνα και επιβολή ποινής προστίμου τουλάχιστον 1,200 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση