ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πιο «δύσκολη» η Ζελέζνιτσαρ του Στίλιτς!

Μαθαίνει αντίπαλο ο Απόλλωνας

Ημέρα κλήρωσης σήμερα για τον Απόλλωνα ο οποίος και θα μάθει αντίπαλο για τον 1ο προκριματικό γύρο του Europa League. Τρεις οι πιθανοί αντίπαλοι, με την μια απ’ τις ομάδες να φαντάζει ιδανική κλήρωση. Συγκεκριμένα ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει μια εκ των Ζελέζνιτσαρ, Σαμπουρτάλο ή Ρένοβα.

Καλό θα ήταν να αποφύγει την Ζελέζνιτσαρ από τη Βοσνία Ερζεγοβίνη. Γνώριμος αντίπαλος απ’ τη σεζόν 2018-19. Έχει ποιότητα η συγκεκριμένη ομάδα με τα αστέρια της να είναι Μπόζο και Σεμίρ Στίλιτς (είχε περάσει από ΑΠΟΕΛ). Το πρωτάθλημα της φετινής περιόδου ολοκληρώνεται αύριο και αυτό σημαίνει πως όντως η ομάδα είναι σε πολύ υψηλό βαθμό ετοιμότητας.

Απ’ την άλλη η Σαμπουρτάλο δείχνει καλή ομάδα. Έμπειρη δεν την λες καθώς ο μεγαλύτερος ηλικιακά ποδοσφαιριστής είναι στα 29 του, ενώ τα «δυνατά της όπλα» είναι 3-4 νεαροί ποδοσφαιριστές (23 ετών και κάτω). Το πρωτάθλημα στην Γεωργία είναι σε εξέλιξη και αυτό θα πρέπει να το προσέξουν στον Απόλλωνα.

Πιο βατός αντίπαλος από όλους είναι η Ρένοβα. Η ομάδα απ’ το Τέτοβο δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο και την περσινή τερμάτισε 15 βαθμούς μακριά απ’ την κορυφή και την Βαρντάρ. Μοιάζει ως η ιδανική κλήρωση για τον Απόλλωνα. Βέβαια σε μονούς αγώνες δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί και αυτό σημαίνει πως οι ομάδες μας πρέπει να προσέξουν πολύ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X