ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πετράκης: «Η ομάδα έχει χρόνια να πάρει πρωτάθλημα και υπάρχει συσσωρευμένη πίεση»

Διαβάστε τι δήλωσε ο Ελλαδίτης

Ικανοποιημένος από την επιστροφή της ομάδας του στις νίκες έμεινε ο προπονητής του Απόλλωνα Γιάννης Πετράκης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ελλαδίτης:

«Θέλω να πω ότι κάναμε μια πολύ σπουδαία και σημαντική νίκη. Θέλω να πω ένα μπράβο στους ς παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν. Θεωρώ ότι κάναμε μια από τις πιο καλές εμφανίσεις απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε μαζικά πίσω. Νομίζω ότι η εικόνα του παιχνιδιού ήταν συντριπτικά υπέρ μας. Θεωρώ ότι αξίζουν μπράβο στους παίκτες. Το μυαλό μας πλέον είναι στα πλέι οφ που ξεκινούν το επόμενο σαββατοκύριακο».

Για τα πλέι οφ: «Όλα τα παιχνίδια που θα παίξουμε από εδώ και πέρα έχουν ψηλό βαθμό δυσκολίας. Με ηρεμία θα δούμε ένα ένα τα παιχνίδια και θα δουλέψουμε σκληρά».

Αν υπήρχε κάποιο μπέρδεμα μεσοεπιθετικά: «Μην ξεχνάτε ότι η ομάδα έχει αρκετά χρόνια να πάρει το πρωτάθλημα. Υπάρχει δικαιολογημένα μια συσσωρευμένη πίεση σε αυτούς που καλούνται να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά. Κάποιες φορές όντως είχαμε βεβιασμένες αποφάσεις στο παιχνίδι όμως το θεωρώ φυσιολογικό. Επειδή έχουμε πολλή ποιότητα θεωρώ ότι έχουμε τα περιθώρια για να περάσουμε κι άλλα πράγματα. Μέσα από τη δουλειά θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την εικόνα για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα».

Για το γεγονός ότι ο Απόλλωνας δεν μπορεί να κολλήσει δυο νίκες στη σειρά: «Μας αδικεί η βαθμολογική συγκομιδή με βάση την εικόνα. Έπρεπε να είχαμε περισσότερους βαθμούς. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο. Προσπαθούμε κάθε μέρα να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι».

Για τη δουλειά στα γκολ: «Εγώ ξέρω ότι θα έρχονται και κακές στιγμές, δεν είμαστε η Μπαρτσελόνα. Το σημαντικό είναι να πιστεύουμε τους παίκτες. Όχι κάναμε ένα παιχνίδι καλό και είμαστε η Μπαρτσελόνα και μετά κάνουμε ένα παιχνίδι κακό και δεν αξίζουμε. Εγώ το πιστεύω, έχω πίστη. Η Ομόνοια πριν δυο μήνες είχε 4-5 κακά αποτελέσματα συνεχόμενα όμως δεν έχασαν ούτε την πίστη ούτε και την αυτοπεποίθηση. Μόνο πίστη και καλή ενέργεια και δουλειά. Αυτή η πίστη και η δουλειά θα μας πάει στο στόχο και αυτό θα κάνω».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση