ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πετράκης: «Δοκάρι και έξω… κόλαση»

«Πολύ άδικο αποτέλεσμα», σημείωσε

Άδικο αποτέλεσμα χαρακτήρισε την ήττα από την ΑΕΛ ο προπονητής του Απόλλωνα, Γιάννης Πετράκης, που στάθηκε στις ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του κατά την εικόνα της στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά:

«Στο σημερινό ντέρμπι το πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ είχε καλύτερη παρουσία από εμάς, ήταν ένα βήμα πάνω από εμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι, είχαμε δύο δοκάρια και χαμένο πέναλτι σε αντίθεση με τον αντίπαλο που έγινε μία φορά απειλητικός. Το αποτέλεσμα είναι πολύ άδικο. Καμιά φορά δοκάρι και μέσα πάμε στον Παράδεισο, δοκάρι και μέσα πάμε στην κόλαση. Έχω τεράστια εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και στο τιμ. Μαθαίνουμε από αυτό, γινόμαστε πιο δυνατοί για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε στα επόμενα παιχνίδια.

Στα πέναλτι υπάρχει ιεραρχία. Η ευκαιρία που χάθηκε από τον Νταμπό και το πέναλτι που χάθηκε από τον Μάρκοβιτς δεν γίνεται για πρώτη φορά. Δεν παίζουμε μόνοι μας αλλά και ο αντίπαλος. Δεν αλλάζει κάτι στα συναισθήματά μου προς τους παίκτες.

Έχω πολύ μεγάλο σεβασμό στον Σακέτι. Προερχόταν από τραυματισμό, δεν ήταν σε βαθμό ετοιμότητας για να παίξει 90 λεπτά. Ήμασταν πίσω στο σκορ και βάλαμε πιο επιθετικογενείς παίκτες. Ο Ντιγκινί είχε ένα πρόβλημα και βγήκε για να μη μεγαλώσει».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση