ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πετράκης: «Δεν θέλω να το συζητήσω δημόσια για το 2ο ημίχρονο»

Διαβάστε τι δήλωσε ο Ελλαδίτης προπονητής του Απόλλωνα

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δυο ομάδες στο ντέρμπι ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης.

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής του Απόλλωνα:

«Ήταν ένα παιχνίδι κατά τη γνώμη μου ισορροπημένο χωρίς πολλές ευκαιρίες. Στο 1ο ημίχρονο δημιουργήσαμε κάποιες προϋποθέσεις για γκολ όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Στο 2ο ημίχρονο είχε τον έλεγχο η Ομόνοια όμως για μας είναι σημαντικό που δεν δεχτήκαμε ευκαιρίες. Αν δεν μπορείς να κερδίσεις κάτι, πρέπει να καταφέρεις να μην χάσεις. Το παιχνίδι τελείωσε για μας. Δεν έχουμε το χρόνο να μείνουμε σε αυτό το παιχνίδι, μαθαίνουμε και προχωράμε».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση: «Εμπιστεύομαι απόλυτα τα παιδιά που έχω στα χέρια. Το 2ο έχει να κάνει με τους κανόνες της αγοράς, δεν είμαστε μόνοι μας. Εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο και μόνο. Είναι καλύτερο να μην πάμε σε κάτι το βιαστικό παρά να κάνουμε μια σπασμωδική κίνηση».

Για το γεγονός ότι ο Απόλλωνα δεν ήταν ιδιαίτερα παραγωγικός στο ντέρμπι: «Στο 1ο ημίχρονο φτάσαμε κοντά στο να βάλουμε γκολ. Στο 2ο ημίχρονο άλλαξαν τα δεδομένα, δεν παίζαμε μόνοι μας. Ξέρω το λόγο που συνέβη αυτό. Για την εικόνα του 2ου ημιχρόνου δεν θέλω να το συζητήσω δημόσια, αυτό αφορά εμένα και τους παίκτες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση