ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πέρετζ: «Έχω τιμωρηθεί για δύο παιχνίδια και δεν υπάρχει λόγος γι’ αυτό»

Δηλώσεις σε ισραηλινό μέσο

Ο μέσος του Απόλλωνα Πέρετζ παραχώρησε δηλώσεις σε Ισραηλινό μέσο και πιο συγκεκριμένα στο «5 on Air» και μίλησε για το περιστατικό με τον Ντε Λούκας καθώς επίσης και για την δική του τιμωρία με την κόκκινη κάρτα.

Αναλυτικά:

«Υπήρξε μία μικρή αντιπαράθεση μεταξύ εμού κι εκείνου, όταν κέρδισαν πέναλτι στο 90+2΄. Μου μίλησε και με απείλησε, αλλά δεν ήταν κάτι το σοβαρό. Μετά από το τέλος του αγώνα, μου φώναξε και ξαφνικά μου επιτέθηκε από το πουθενά. Μου μιλούσε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και μου έλεγε ότι μπορεί κάποιος να φανταστεί. Μου έλεγε «Θα σε τιμωρήσω, θα σου επιτεθώ», χωρίς να είναι ξεκάθαρο σε μένα τι ακριβώς ήθελε».

Στην συνέχεια τόνισε πως:

«Ήμουν σοκαρισμένος. Ξαφνικά πήδηξε προς εμένα, ρίχνοντάς μου μία μπουνιά στο πρόσωπο και μία κλωτσιά. Δεν είχε καταλάβει τι γινόταν. Είναι κάτι ασυνήθιστο. Γιατί αποβλήθηκα; Ο διαιτητής ισχυρίστηκε πως τον έβρισα και γι’ αυτό το λόγο πήρα κόκκινη κάρτα, κάτι που επίσης δεν κατάλαβα. Δεν γνωρίζω αυτόν τον παίκτη. Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα ως αντίπαλός του. Μοιάζει με ένα θερμοκέφαλο τύπο, το ένιωσα στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Πραγματικά εύχομαι να κάνουν κάτι γι’ αυτό. Είναι μία επίθεση εναντίον όλων. Έκανα καταγγελία στην αστυνομία και περιμένω να δω τι θα κάνει γι’ αυτό. Η αντίπαλος δεν απολογήθηκε και δεν μου είπε τίποτα κανείς γι’ αυτό».

Συνεχίζοντας, απάντησε εάν θεωρεί πως αυτό το συμβάν έλαβε χώρα για κάτι που δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο ή εξαιτίας της καταγωγής του:

«Δεν θέλω να το σκέφτομαι αυτό, αλλά πραγματικά δεν γνωρίζω γιατί υπήρξε αυτό το συμβάν. Υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ των παικτών στους ποδοσφαιρικούς αγώνες και είναι κάτι που συμβαίνει και παραμένει μόνο στη σκοπιά του παιχνιδιού και μετά τελειώνει. Πήρε, όμως, σκληρά την ήττα και αυτή ήταν η αντίδρασή του. Μία ανάρμοστη αντίδραση, είμαι ακόμα σοκαρισμένος απ’ αυτό. Δεν τον άκουσα, όμως, να λέει κάτι για τον Ιουδαϊσμό κι επειδή είμαι Εβραίος, αλλά δεν γνωρίζω τι συνέβαινε στο μυαλό του. Δεν γνωρίζω αυτόν τον παίκτη».

Για το πώς αισθάνεται τώρα:

«Το μεγάλο σοκ ήταν που δέχθηκα κόκκινη κάρτα. Αν αντιδρούσα και είχα φυσική επαφή με τον αντίπαλο θα το καταλάβαινα. Έχω τιμωρηθεί, όμως, για δύο παιχνίδια, με το ένα εξ αυτών να είναι ο προημιτελικός με αντίπαλο την ΑΕΚ και δεν υπάρχει λόγος γι’ αυτό. Ελπίζω η Ομοσπονδία να κάνει κάτι και να μειώσει την ποινή μου. Όχι να κάνει κάτι που θα με κάνει να σκεφτώ την επιστροφή μου στο Ισραήλ. Ελπίζω πραγματικά να κρατήσουν αυτόν τον παίκτη μακριά από τους υπόλοιπους αγώνες μέχρι και τη λήξη της σεζόν ή ακόμα κι από λίγα παιχνίδια της επόμενης σεζόν».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση