
Σε αυτή την περίεργη από κάθε άποψη σεζόν, το βασικό που κάνουν όλοι είναι να διαχειρίζονται τις καταστάσεις με τρόπο ώστε να κερδίζουν χρόνο και να προχωρούν. Στον Απόλλωνα δεν κάνουν κάτι διαφορετικό, με το ματς απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα να μπορείς να το πεις και ένα βήμα μπροστά.
Η συζήτηση μπορεί εύκολα να πάει στις απουσίες που είχε η Νέα Σαλαμίνα και τη διαχείριση που υποχρεώθηκε να κάνει η τεχνική της ηγεσία, όμως με τον Εθνικό ήταν ακόμα χειρότερα τα πράγματα για τον αντίπαλο. Όπως ήταν και άσχημα για τον Απόλλωνα παρά τη νίκη του αφού αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο. Αυτή τη φορά, η εικόνα ήταν ικανοποιητική.
Γκολ νωρίς για να καθαρίσει η υπόθεση νίκη και αφού αυτό έγινε, φάνηκε να δείχνει και σεβασμό στον αντίπαλο και όσα περνά. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του, όμως είμαστε και άνθρωποι και σε κάποιες στιγμές καλό είναι να το θυμόμαστε.
Από όσα έγιναν στο ματς κρατάς τα δυο γκολ του Ντιγκινί που έφτασε στα πέντε σε εφτά αγώνες, την καλύτερη εικόνα του Λάρσον, τον Μπένσοπ που σκόραρε κι αυτός το τέταρτο γκολ σε έξι συμμετοχές και το μηδέν πίσω. Αν θα κάνεις ιδιαίτερη αναφορά κάπου, είναι στον Χάμπο που έβγαλε και ασσίστ και γενικώς έστειλε το μήνυμα πως μπορεί να επιλέγεται κανονικά στο εξής. Δεν πέρασε λίγα κι αυτός άλλωστε.
Η ομάδα παραμένει πρώτη, έχει έξι σερί νίκες και πάει να παίξει τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ με πιθανότητες να έχει και τους Νταμπό, Γιαννιώτα μαζί της. Τον Σακέτι θα τον έχει σίγουρα. Απέναντι στην ομάδα που διεκδίκησαν μαζί τους τίτλους τα προηγούμενα χρόνια, θα έχει ευκαιρία με νίκη να την έχει από +11 έως και +14. Δεν το λες και λίγο.
Τις προηγούμενες νίκες τις συζητήσαμε για το κομμάτι της απόδοσης παρά του αποτελέσματος. Αυτή με Νέα Σαλαμίνα τα συνδύασε και τα δυο σε βαθμό που αποφεύγονται τέτοιες συζητήσεις. Μοιάζει να είναι μια καλή ευκαιρία φέτος βλέποντας το πώς κυλάει η χρονιά. Στο χέρι του Σοφρώνη Αυγουστή και των παικτών του είναι να μη χαθεί.