ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, όμως…

Η ταχύτητα και η ενέργεια είναι το παν

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Πήρε το ζητούμενο στο Μακάρειο ο Απόλλωνας και ανέβηκε ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι «κυανόλευκοι» δεν εντυπωσίασαν με την απόδοση τους, αλλά βρήκαν τον τρόπο να κερδίσουν.

Είναι σημαντικό που κατάφερε να κερδίσει, χωρίς να παίξει καλά, διότι δεν θα παίζεις καλά σε κάθε παιχνίδι. Το σημαντικό είναι να βρίσκεις τον τρόπο να κερδίζεις και στις άσχημες σου μέρες.

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα που λέμε, όμως η εικόνα που βγάζει η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια προβληματίζει, διότι με αυτή την εικόνα δεν μπορείς να πας ψηλά.

Αυτό το γνωρίζουν όλοι στο Κολόσσι, ωστόσο είναι θετικό που καταφέρνουν να κερδίζουν και δεν βλέπουμε τα φαινόμενα των προηγούμενων χρόνων, όπου ο Απόλλωνας χρειαζόταν να καλύψει μεγάλες αποστάσεις βαθμών.

Φέτος αυτό δεν συμβαίνει και είναι πολύ θετικό, εάν δούμε πως εξελίχθηκαν τα πράγματα τα προηγούμενα χρόνια. Από το χθεσινό αγώνα ωστόσο βγάλαμε το εξής συμπέρασμα, ότι ο Απόλλωνας θα πρέπει να προσθέσει περισσότερη ταχύτητα στο παιχνίδι του.

Διότι όταν βρίσκει ομάδες που τρέχουν και πιέζουν αρκετά, τότε έχει πρόβλημα. Όπως είδαμε και στον χθεσινό αγώνα, όπου ο Ολυμπιακός έτρεχε περισσότερο. Και δεν υπάρχει πολυτέλεια να μην τρέχουν περισσότεροι από 1-2 παίκτες.

Φάνηκε η διαφορά όταν μπήκε ο Πίττας στο γήπεδο, που τρέχει περισσότερο από τον Λάρσον. Και ακόμη περισσότερο όταν πήγε στην κορυφή ο Ντιγκινί. Και δεν είναι θέμα ποιότητας για την εικόνα που είδαμε χθες, είναι θέμα ενέργειας.

Βέβαια, δεν θα βρεις πολλές ομάδες στο πρωτάθλημα που τρέχουν και πιέζουν όπως ο Ολυμπιακός, αλλά όταν συναντάς τέτοιες ομάδες και δεν είσαι προετοιμασμένος τότε θα έχεις πρόβλημα.

Το σημαντικό είναι ότι ο Απόλλωνας πρόσθεσε ακόμη ένα τρίποντο στο ενεργητικό του, διότι τα υπόλοιπα διορθώνονται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση