ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Πετράκης προκάλεσε σεισμό!

Μια φουρτουνιασμένη μέρα στη Λεμεσό του Lockdown και η έκρηξη Τορναρίτη

Δεν έφταναν τα μέτρα εγκλεισμού που επιβλήθηκαν στη Λεμεσό αυτές τις μέρες, ήρθε και η απόφαση της διοίκησης του Απόλλωνα να αποδεσμεύσει το Σωφρόνη Αυγουστή να ταράξει την ηρεμία της… μισής πόλης. Βέβαια, όχι όσο το έκανε η επόμενη απόφαση της διοίκησης που ήταν να πάρει από τον Ολυμπιακό το Γιάννη Πετράκη και τα απόνερα των εξελίξεων με την έκρηξη του Χριστόφορου Τορναρίτη.

Περιττό να αναφέρουμε πως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επικράτησε ένας χαμός με φίλους των δυο ομάδων να ανταλλάζουν διάφορα και το ευρύτερο φάσμα των φιλάθλων να λέει τη γνώμη του

Για την ουσία του θέματος, ο Πετράκης με τους συνεργάτες του είχαν ρήτρα αποδέσμευσης και αφού καταβληθεί, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κάνει και κάτι. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας όμως, ένιωσε θιγμένος από τον τρόπο που ο Νίκος Κίρζης χειρίστηκε την υπόθεση και το εξέφρασε ποικιλοτρόπως.

Αρχικά, το έκανε δημόσια με σειρά αναρτήσεών του, μίλησε για παράγοντες που δε φορούν παντελόνια, χαρακτήρισε απαίσιο τον τρόπο Κίρζη ενώ αποκάλυψε και το SMS που απέστειλε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας με το οποίο επιβεβαίωσε και τις εξελίξεις. Περιττό να αναφέρουμε πως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επικράτησε ένας χαμός με φίλους των δυο ομάδων να ανταλλάζουν διάφορα και το ευρύτερο φάσμα των φιλάθλων να λέει τη γνώμη του. Πάντως, η πλευρά του Απόλλωνα δεν τοποθετήθηκε επίσημα πάνω στο θέμα, για την ακρίβεια δεν το έχει κάνει ακόμα για την αποχώρηση Αυγουστή, αρκούμενη σε μια θέση που εξέφρασε πως είχαν ενημερωθεί επισήμως στον Ολυμπιακό για την πρόθεση κάλυψης της ρήτρας.

Όμως δε μείναμε σε αυτά. Στην προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη των προέδρων ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού επιτέθηκε στον πρόεδρο του Απόλλωνα με αποτέλεσμα ο δεύτερος να αποχωρήσει από τη διαδικασία.

Είμαστε ενώπιον μιας νέα κόντρας στο ποδόσφαιρό μας, λες και δεν είχε ένα σωρό άλλα προβλήματα να το ταλανίζουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση