ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Κίρζης για την συμφωνία των Big 6!

Τι δήλωσε ο πρόεδρος του Απόλλωνα

Θέση για την περιβόητη συμφωνία των Big 6 πήρε ο Νίκος Κίρζης, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για την παριυσίαση του Γιάννη Πετράκη.

Μετέφερε το χρονικό της συμφωνίας, τονίζοντας πως δεν συμφωνήθηκαν κάποια άλλα πράγματα μεταξύ των έξι μεγάλων ομάδων. Τόνισε πως ο Απόλλωνας είναι αρνητικός σε οποιαδήποτε αύξηση των ομάδων στο άμεσο μέλλον.

Αναλυτικά:

 Για τις αποζημιώσεις σε ΑΕΚ και ΑΕΛ και την συμφωνία των big 6: «Πρώτα έγινε μια συμφωνία, γραπτώς. Οι έξι ομάδες συμφώνησαν να μην υπάρχει αύξηση ομάδων από 12 σε 14. Δεύτερο, να μην πειράξει μια ομάδα ποδοσφαιριστή της άλλης. Μετά, ήρθε η ΑΕΛ και η ΑΕΚ, όταν ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεχιζόταν το πρωτάθλημα, και ζήτησαν χρήματα. Η Ανόρθωση ήταν ξεκάθαρη από την αρχή. Ο ΑΠΟΕΛ και η Ομόνοια ήταν θετικοί. Εγώ τους είπα ότι θα το σκεφτώ γιατί εσείς δεν σεβαστήκατε τους άλλους όρους της συμφωνίας. Ότι δηλαδή θα καταψηφίσουμε την αύξηση ομάδων, και στο τέλος δεν το τήρησαν. Ήμουν ξεκάθαρος, σαν Απόλλωνας δεν είμαι θετικός αφού δεν τηρήθηκαν άλλα πράγματα μεταξύ των Big6».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση