ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Βασίλης «ερεθίζει»

Πώς πρόκυψε όλο αυτό το σκηνικό

Έχει ξεσπάσει μεγάλη αντίδραση από τον Απόλλωνα και την Ανόρθωση για τον ορισμό του Βασίλη Δημήτριου στο μεταξύ τους φιλικό που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο.

Και οι δύο ομάδες έχουν εκφραστεί, κατά το πρόσφατο παρελθόν, κατά του διεθνή διαιτητή και μάλιστα τον έθεσαν ανεπιθύμητο στα παιχνίδια τους.

Ούτε ζωγραφιστό δεν θέλουν να τον βλέπουν που λέμε και μόνο στο άκουσμα της είδησης, βγήκε αυτή η αντίδραση. Αναμενόμενη θα λέγαμε, αν κάποιος ξέρει το ιστορικό και τι προηγήθηκε για να φτάσουμε μέχρι εδώ.

Για τον Απόλλωνα, ο Βασίλης ήταν στους ανεπιθύμητους από το 2015, από εκείνα τα παιχνίδια με την ΑΕΚ στο ΓΣΖ και την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην τελική έκβαση του πρωταθλήματος.

Μετά από εκείνα τα παιχνίδια, ο διεθνής διαιτητής είχε οριστεί και σε άλλους αγώνες του Απόλλωνα, με τους «κυανολεύκους» να έχουν κάποιες φορές παράπονα και κάποιες άλλες όχι.

Μέχρι που φτάσαμε σε εκείνο τον τελικό πρωταθλήματος του 2018 με το ΑΠΟΕΛ, όπου είχε μπει στην μαύρη λίστα. Από τότε, όποτε ορίζεται, υπάρχουν μεγάλες αντιδράσεις, εξ ου και το σημερινό.

Η Ανόρθωση είχε κατά καιρούς πολλά παράπονα από τον Βασίλη Δημητρίου, αλλά το παιχνίδι που έφερε μεγάλες αντιδράσεις ήταν το περσινό ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της «Κυρίας» είχε ζητήσει σε συνάντηση που είχε με τον Λαγιέκ, να μην τον ορίζει ξανά σε αγώνες της Ανόρθωσης. Για αυτό, όποτε συμβαίνει κάτι τέτοιο, προκύπτουν και οι ανάλογες αντιδράσεις.

Πλέον, ο Βασίλης Δημητρίου είναι ένα πρόσωπο που «ερεθίζει» αυτές τις δύο ομάδες, που δεν θέλουν ούτε το όνομα του να ακούνε. Το που θα μας βγάλει αυτό, κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X