ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Αθλητικός Δικαστής και το ΑΠΟΕΛ-Απόλλων

Το πιθανό σενάριο που υπάρχει

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Την ερχόμενη Τετάρτη ο Αθλητικός Δικαστής Αριστοτέλης Βρυωνίδης θα εξετάσει μεταξύ άλλων τις παραπομπές για ΑΕΛ και Απόλλωνα, σε σχέση με τα όσα έγιναν στο ημίχρονο του μεταξύ τους αγώνα στο κύπελλο.

Οι δυο ομάδες αναμένεται να δεχτούν «καμπάνες» από τον κ. Βρυωνίδη για τα όσα έγιναν στο στάδιο «Αλφαμέγα». Όσο αφορά τον Απόλλωνα, είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να δεχτεί ποινή απαγόρευσης μετακίνησης καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που παραπέμπεται στον Αθλητικό Δικαστή για έκτροπα των οπαδών του.

Σημειώνουμε ότι το αμέσως επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι του Απόλλωνα είναι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ για την 22η αγωνιστική, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 3 Φεβρουαρίου.

Λαμβάνοντας όλα τα πιο πάνω υπόψη, εκτιμούμε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάει ο Απόλλωνας στη Λευκωσία χωρίς τον κόσμο του.

Θυμίζουμε ότι την Κυριακή οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα είχαν εμπλακεί σε σοβαρά επεισόδια, στο πλαίσιο του μνημόσυνου του Γεώργιου Γρίβα Διγενή.

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις μας για το επερχόμενο ΑΠΟΕΛ-Απόλλων, οι οπαδοί των δυο ομάδων δεν θα βρεθούν ξανά στο ίδιο γήπεδο πριν τα πλέι οφ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση