ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ο Απόλλωνας για να είναι ικανοποιημένος πρέπει να πάρει το κύπελλο»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα

Στον ΣΠΟΡ FΜ 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

Πως αντιμετωπίζουν τον αποψινό αγώνα στον Απόλλωνα: «Σίγουρα με αγωνία και ανυπομονησία. Μεγάλο παιχνίδι. Με παραδοσιακό αντίπαλο την ΑΕΛ. Ενενήντα λεπτά τα πάντα μπορούν να συμβούν. Τα πάντα παίζουν ρόλο, πάθος, θέληση και πολύ ικανότητα. Είναι τα στοιχεία που σου δίνουν πλεονέκτημα έναντι του αντίπαλου. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, γνωρίζουμε πως η αντίπαλη ομάδα έχει τον ίδιο στόχο με εμάς και τουλάχιστον ότι περνούσε από τα χέρια μας, όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας, το πράξαμε. Ευελπιστούμε ότι θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ο Απόλλωνας και θα προκριθεί».

Για το ότι το ματς θα γίνει χωρίς κόσμο: «Σίγουρα παλμός υπάρχει στην πόλη έντονος όμως θα ήταν δεκαπλάσιος αν ο κόσμος μπορούσε να πάει στο γήπεδο. Είναι λυπητερό τέτοια παιχνίδια να γίνονται μπροστά σε εκατό άτομα».

Για το ότι ο Απόλλωνας έχασε το πλεόνεκτημα του: «Δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία, τα είπαμε πολλές φορές. Θεωρούμε πως δεν είναι δίκαιη αυτή η απόφαση, αλλά πρέπει να δούμε τι διακυβεύεται σήμερα στο γήπεδο. Αν ήταν η παρουσία του κόσμου να καθορίζει τα αποτελέσματα του Απόλλωνα θα ήμασταν στους διεκδικητές του τίτλου. Ο κόσμος έδωσε το παρών του, τον πληγώσαμε και έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία σήμερα. Με μια πρόκριση δεν σώζεται η χρονιά, ο Απόλλωνας για να είναι ικανοποιημένος πρέπει να πάει τελικό και να πάρει το κύπελλο. Σίγουρα παίρνει μορφή τελικού γιατί είναι μονός, αλλά αν περάσουμε θα είναι μια απλή πρόκριση. Ο Απόλλωνας είναι πολύ μεγάλη ομάδα, περνάει μια καμπή αγωνιστικά, αλλά θα επανέλθουμε. Γνωρίζουμε τι κάναμε λάθος, αυτή είναι η πραγματικότητα και με αυτή θα πορευτούμε.

Είναι το πιο αμφίρροπο ντέρμπι στην Κύπρο. Είναι τέτοιο το γόητρο όπου πάντα εξισορροπούνται τα πλεονεκτήματα του αντιπάλου, εκατέρωθεν. Αυτός που θα βάλει πάθος, συγκέντρωση, λίγα λάθη, θα πάρει και την πρόκριση».

Αγωνιστικά νέα: «Σίγουρα εκτός Σιέλβικ, Πειμπέρνς, Μπαγκένγκα. Κάνουν ειδικό πρόγραμμα Γιούρσεβιτς και Κρμέντσικ και θεωρώ πως θα είναι στην αποστολή».

Καταλυτικό σχόλιο για το ντέρμπι: «Το σωστό να μετρήσει η λογική, έχουμε συγγενής, φίλους κανένα αποτέλεσμα δεν είναι υπεράνω. Υπάρχει και ζωή μετά το σημερινό παιχνίδι. Εμείς ευελπιστούμε και έχουμε προετοιμαστεί για να πάρουμε την πρόκριση».

Για το δεύτερο γκρουπ: «Αν και εφόσον ο Απόλλωνας προκριθεί θα είναι μια ευκαιρία να προετοιμαστεί ενόψει της συνέχειας. Ο Απόλλωνας δεν τελειώνει και δεν αρχίζει σε ένα ματς των «16», όσο σημαντικό και να είναι. Γνωρίζουμε ότι η φετινή χρονιά δεν άρμοζε στο σύλλογο, άρα η παρουσία μας στο δεύτερο γκρουπ μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε τα πλάνα μας για την επόμενη σεζόν».

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση