ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νταρίκουα: «Υπήρχε ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

«Ο Μόγιες ήρθε να με παρακολουθήσει»

Συνέντευξη στο επίσημο περιοδικό του Απόλλωνα, «ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ» (εδώ), παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Τένταϊ Νταρίκουα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προς το πρόσωπό του:

Στα 22 σου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε ενδιαφερθεί για σένα, ήταν η περίοδος που αγωνιζόσουν στην επιθετική γραμμή. Μάλιστα ο τότε προπονητής της ομάδας, Ντέιβιντ Μόγιες, είχε έρθει να σε δει και σε ένα παιχνίδι.

«Ναι, ήταν η περίοδος όταν ο Μόγιες είχε φύγει από την Έβερτον και μόλις είχε αναλάβει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήρθε να με παρακολουθήσει από κοντά αλλά δεν έγινε κάτι άλλο στη συνέχεια, ήταν όμως κάτι πολύ καλό να ενδιαφερθεί για μένα μία τέτοια μεγάλη ομάδα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ήταν όμως κάτι πολύ ανεπίσημο, δεν υπήρχε κάτι σίγουρο 1000%. Η κάθε πλευρά ακολούθησε το δρόμο της στη συνέχεια. Αν είχαν αποφασίσει ότι θα με αποκτούσαν σίγουρα θα ήταν ένα σίγουρα ένα διαφορετικό βήμα για μένα αλλά την ίδια ώρα και ένα πολύ μεγάλο βήμα».

Φαντάζεσαι μερικές φορές τον εαυτό σου να αγωνίζεται με την φανέλα της Γιουνάιτεντ αν τα πράγματα τότε γίνονταν αλλιώς;

«Ναι (γέλια). Ο κάθε νεαρός παίκτης θα ήθελε να αγωνιστεί σε μία ομάδα τέτοιου μεγέθους αλλά η καριέρα μου πήγε σε ένα άλλο δρόμο και σίγουρα είχα και εγώ με τη σειρά μου τις δικές μου επιτυχίες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση