ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπίσεσβαρ: Ντιέγκο λόγω Μαραντόνα με αδελφό Ρομάριο

Ο θηριώδης πατέρας και το μικρό όνομά του...

Χρίστος Θεοχάρους

Χρίστος Θεοχάρους

theocharousc@sppmedia.com

Είναι πασίγνωστος από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ. Οι πλείστοι τον γνωρίζουν μονάχα για την αγωνιστική του αξία, ενώ άλλοι διαβάζουν ότι είναι Ολλανδός. Για όσους αναρωτήθηκαν ποιες είναι ρίζες του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, αφού θεωρούν πως βάσει κάποιων χαρακτηριστικών του δεν μοιάζει με Ολλανδό, αλλά φέρνει πιο πολύ σε ποδοσφαιριστή από τη Λατινική Αμερική, τούς απαντάμε πως ναι, έτσι είναι…

Ο 32χρονος επιτελικός μέσος έχει καταγωγή από το Σουρινάμ (πρώην ολλανδική αποικία, έγινε ανεξάρτητο κράτος το 1975), χώρα παραθαλάσσια και πανέμορφη στο βορειοανατολικό μέρος της Νοτίου Αμερικής και από εκεί κατάγονται πολλοί Ολλανδοί ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και πολλοί αστέρες των «Οράνιε» αλλά και οι Μπόι Βάτερμαν, Χέντβιχες Μαντούρο και άλλοι.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί σχετικά με τον Μπίσβεσβαρ, είναι πως πήρε το μικρό όνομά του (Ντιέγκο), λόγω της τεράστιας λατρείας που έχει ο πατέρας του νεοφερμένου άσου του Απόλλωνα για τον «θεό» Μαραντόνα που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Νοέμβριο (25/11/2020). Επίσης, ο μικρότερος αδελφός του Μπίσεσβαρ λέγεται Ρομάριο από τον πασίγνωστο Βραζιλιάνο -επίσης θρυλικό- ποδοσφαιριστή! Με λίγα λόγια ο πατέρας του Μπίσεσβαρ που είναι και θηριώδης και εργάζεται ως οδηγός πούλμαν, είναι... κολλημένος με τη μπάλα.

Ο πατέρας του Μπίσεσβαρ, είχε ως όνειρο να δει τον γιο του γίνεται επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και έγινε πραγματικότητα. Αν και Μπίσεσβαρ έχει ύψος μόλις 1.73μ., για να δει τον πατέρα του στα μάτια πρέπει να... γυρίσει κατακόρυφα το κεφάλι του προς τα πάνω, αφού έχει ύψος σχεδόν δύο μέτρα. Λόγω αυτού του παρουσιαστικού του δεν δίσταζε ποτέ να κυκλοφορεί με μια τσάντα της Φέγενοορντ στον ώμο στους δρόμους του… εχθρικού Άμστερνταμ, απαντώντας το εξής σε όποιον τον ρωτούσε αν φοβάται: «Δεν πρόκειται να με πειράξει κανείς».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Βαράτε

Βαράτε

Χτύπα κι άλλο θα τ' αντέξω ή δεν θα αντέξω
 |  HOT SPOT