ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νικολαϊδης: «Φαινόμενα τρομοκρατίας, διατρέχει κίνδυνο η Λεμεσός»

Έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τα περιστατικά οπαδικής βίας ο Δήμαρχος της Λεμεσού

Φιλοξενούμενος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή «ALPHA Καλημέρα» ήταν ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης, ο οποίος αναφέρθηκε στα τελευταία περιστατικά οπαδικης βίας, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου.

Η τοποθέτηση του Δήμαρχου:

«Είναι πολύ ανησυχητική η κατάσταση. Τα τελευταία περιστατικά ξεπέρασαν κάθε όριο βίας ή εγκληματικής συμπεριφοράς και μιλούμε πλέον για φαινόμενα τα οποία μας παραπέμπουν σε εμπόλεμη κατάσταση, σε φαινόμενα τρομοκρατίας. Αυτές οι συγκρούσεις δεν έγιναν ούτε πριν ούτε μετά από ένα ποδοσφαιρικό αγώνα. Η πόλη μας διατρέχει σοβαρό κίνδυνο αποδόμησης, από αυτά τα στοιχεία. Μιλάμε για 15χρονους. Πλανώνται αμείλικτα ερωτήματα πως αφήσαμε το φαινόμενο να φτάσει μέχρι εδώ.

Πρέπει να υπάρξει μια σαρωτική αντίδραση από την Αστυνομία. Πρέπει να υπάρξει ένα συγκεκριμένο σχέδιο άμεσης δράσης. Πρόκειται για ένα πόλεμο που αν τον αφήσουμε να εξελιχθεί, θα φτάσουμε σε καταστάσεις που δεν θα μπορούν να ελεγχθούν από κανένα. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια και ιδιαίτερη προσοχή. Μέσα από το facebook μαζεύονται αυτοί οι νεαροί και κάνουν αυτά που κάνουν. Δεν είναι απλό φαινόμενο, είναι πολύπλοκο και χρειάζεται πιο αναβαθμισμένη αντιμετώπιση».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση