ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Δεν είναι ομάδα ο Απόλλωνας να χαίρεται με τον έναν βαθμό»

Δηλώσεις του τεχνικού του Απόλλωνα

Δηλώσεις παραχώρησε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό.

Αναλυτικά:

«Χάλια το παιχνίδι. Ήρθαμε σήμερα αποφασισμένοι να πάρουμε τη νίκη, θέλαμε να κάνουμε καινούργια αρχή, να τα αφήσουμε όλα πίσω. Να ανέβουμε ψυχολογικά αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε. Τα πράγματα πήγαν πολύ καλά στην αρχή, μετά χωρίς να μας απειλήσει ιδιαίτερα ο Εθνικός ισοφαριστήκαμε και όταν αρχίζεις από την αρχή πολλές φορές δεν σου βγαίνουν κάποια πράγματα. Μετά το δεύτερο γκολ ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Ρίξαμε όλους του επιθετικούς στο παιχνίδι, παίξαμε με όσα είχαμε για να ανατρέψουμε το σκορ, βάλαμε το δεύτερο γκολ, είχαμε και τη μεγάλή ευκαιρία, αν ήταν οφσάιντ δεν ξέρω. Μπράβο στον κόσμο που στήριξε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, πρέπει να μείνει δίπλα στην ομάδα. Αυτό το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί. Ξέρω ότι είναι δύσκολο, πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα έρθουν καλά αποτελέσματα για την ομάδα».

Τι θεωρεί πως φταίει: «Μπήκαν κάποιοι παίκτες, όπως ο Σακγάλ, που τον περιμέναμε, όπως και ο Μαικ που γύρισε από τραυματισμό. Μακάρι στο ποδόσφαιρο η λύση να ήταν μόνο ένα πράγμα. Είχαμε δυο κλασικές ευκαιρίες στο 2-0, αν δεν καθαρίσεις μπορείς να κινδυνέχεις όπως πάθαμε. Είναι και το ψυχολογικό από τις συνεχόμενες ήττες. Λείπει το καθαρό μυαλό από μια φάση και μετά».

Αν πήρε βαθμό ή αν έχασε δύο: «Ήρθαμε αποφασισμένοι και θέλαμε τη νίκη για χίλιους λόγους. Δεν μας βγήκε. Μακάρι να έμπαινε. Δεν έγινε. Τώρα αυτή την ερώτηση... δεν ξέρω. Απλά δεν είμαι ικανοποιημένος. Καμιά φορά όταν είσαι πίσω στο σκορ και ισοφαρίζεις είναι γλυκός ο βαθμός αλλά δεν είναι ομάδα ο Απόλλωνας να χαίρεται με τον έναν βαθμό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση