ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μιλόγεβιτς: «Δεν είχα άλλη επιλογή...»

Δηλώσεις του Σέρβου προπονητή

Στην ανακοίνωση του Απόλλωνα για το τέλος με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς φιλοξενούνται και δηλώσεις του Σέρβου κόουτς. 

Αναλυτικά: 

Ακολουθεί η γραπτή δήλωση του κ. Μιλόγεβιτς:

Φίλες και φίλοι του Απόλλωνα,

Με την παρούσα δήλωση θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την στήριξη που έλαβα εγώ και οι συνεργάτες μου από την πρώτη μέρα που ανέλαβα ως τεχνικός του Απόλλωνα Λεμεσού.

Αισθάνομαι ιδιαίτερα περήφανος για τη συνεργασία μου με ένα σύλλογο αυτού του εκτοπίσματος που δυστυχώς δεν είχε τα αποτελέσματα και την κατάληξη που όλοι επιθυμούσαμε.

Δυστυχώς η σκληρή δουλειά που κάναμε εγώ και οι συνεργάτες μου μαζί με τους ποδοσφαιριστές δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα στα οποία στοχεύσαμε.

Ως εκ τούτου δεν είχα άλλη επιλογή από το να αναλάβω το μερίδιο ευθύνης που μου αναλογούσε. Έτσι έμαθα σε όλη την επαγγελματική μου σταδιοδρομία, να αντιμετωπίζω τις δύσκολες καταστάσεις με ευθιξία και αξιοπρέπεια.

Ο Απόλλωνας είναι ένας σύλλογος με πλούσια ιστορία και οι μεγάλες ομάδες πάντοτε βρίσκουν τον δρόμο τους. Είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα επιστρέψει στις επιτυχίες.

Είχα την τιμή να συνεργαστώ με εξαίρετους επαγγελματίες, τόσο στο προπονητικό κέντρο στο Κολόσσι όσο και στα γραφεία της ποδοσφαιρικής εταιρείας.

Εύχομαι στον Απόλλωνα, στον κόσμο του και στο προσωπικό του καλή συνέχεια και να περιβάλλονται πάντοτε με υγεία.

Με τιμή,

Βλάνταν Μιλόγεβιτς

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση