ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μάτσιν: «Δεν μπορούν να γίνουν μαγικά και ούτε να εξαρτόμαστε από την τύχη»

Διαβάστε τις δηλώσεις

Δηλώσεις του Πάμπλο Ματσίν, στο match program του Απόλλωνα ενόψει της αναμέτρησης με τον Εθνικό.

Αναλυτικά:

«Υπάρχει απογοήτευση και είναι λογικό, είναι αυτές οι μέρες που χαρακτηρίζονται ως δύσκολες στη δουλειά. Η ομάδα άξιζε να αγωνίζεται στο Α’ γκρουπ και όπως φάνηκε στα τελευταία παιχνίδια που τα περισσότερα ήταν με αυτούς τους αντιπάλους, αγωνιστήκαμε καλά και θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς. Χάνουμε πολλές ευκαιρίες για γκολ και αυτό μας στοίχισε.

Θα πρέπει να αναγνωριστεί ότι σε κάθε παιχνίδι αγωνιζόμασταν για τη νίκη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η πραγματικότητα πλέον είναι ότι θα αγωνιζόμαστε στο Β’ γκρουπ και θα πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Οφείλουμε να βελτιωθούμε και την επόμενη σεζόν να παρουσιαστούμε καλύτεροι.

Αναγνωρίζω πως είναι δύσκολο για όλους, τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο, τους οπαδούς και το προσωπικό. Θα πρέπει να βρούμε τι λάθη έγιναν και δεν καταφέραμε να βρεθούμε στην πρώτη εξάδα. Οι μικρές λεπτομέρειες, τα γκολ που δεχόμασταν στα τελευταία λεπτά, τα ατομικά λάθη σε άμυνα και επίθεση, οι χαμένες ευκαιρίες, κάποιοι τραυματισμοί κι άλλα μικρά μικρά κόστισαν την συμμετοχή μας στις κορυφαίες ομάδες. Επίσης από την πρώτη μέρα που βρίσκομαι εδώ, τα περισσότερα παιχνίδια ήταν με ομάδες της πρώτης εξάδας και αυτό έκανε το έργο μας πιο δύσκολο.

Θεωρώ ότι η ομάδα από τη μέρα που βρίσκομαι εδώ βελτιώθηκε σε πολλούς τομείς και τα δεδομένα αυτά δείχνουν. Για παράδειγμα στους πλείστους αγώνες είχαμε περισσότερες επιθετικές προσπάθειες και ξεκάθαρες ευκαιρίες από τον αντίπαλο. Για να σκοράρουμε θα πρέπει να κάνουμε 10 ευκαιρίες και το επιθυμητό είναι να πετυχαίνουμε ένα γκολ ανά 4-5 ευκαιρίες.

Ο μόνος τρόπος για να βελτιωθούμε είναι η σκληρή δουλειά. Δεν μπορούν να γίνουν μαγικά και ούτε να εξαρτόμαστε από την τύχη για να έχουμε θετικά αποτελέσματα. Η τεχνική ποιότητα των ποδοσφαιριστών είναι ένα πράγμα, η φυσική κατάσταση είναι ένα άλλο και η ψυχολογία είναι το τρίτο. Δεν μπορούν να λυθούν και να βελτιωθούν όλα εν μέσω των αγώνων. Είναι μια διαδικασία που χρειάζεται χρόνο και για να έρθει πρέπει να γίνει βήμα με βήμα.

Αυτά ως γενική ανάλυση της ομάδας.

Σε ότι αφορά το σήμερα έχουμε έναν αγώνα με τον Εθνικό Άχνας που παρόλο δεν μπορεί να μας δώσει κάτι βαθμολογικά, θα αγωνιστούμε για την ιστορία και τη φανέλα του συλλόγου. Στο μυαλό όλων είναι φυσιολογικό να βρίσκεται ο αγώνας της Τετάρτης για το Κύπελλο, αλλά επόμενος αντίπαλος είναι ο Εθνικός. Έχουμε αρκετές απουσίες με τραυματισμούς και κάρτες αλλά όπως είπα, θα παίξουμε για να κερδίσουμε».

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση