ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κρέμασε τα γάντια ο Μπρούνο Βάλε!

Στα 37 του χρόνια αφήνει τα γήπεδα

Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε και για τον Μπρούνο Βάλε ο οποίος ανακοίνωσε σήμερα πως κρεμάει τα γάντια. Μια καριέρα γεμάτη αναμνήσεις και επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα. Ο Πορτογάλος λοιπόν πήρε την μεγάλη απόφαση και το ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικά:

«Λοιπόν ήρθε η ώρα για εμένα να αποχωρήσω απ’ τα γήπεδα. Ήταν 28 χρόνια γεμάτα πολλά συναισθήματα καλά αλλά και κακά. Είχα την τιμή να εκπροσωπήσω την Εθνική ομάδα της χώρας σε όλα τα επίπεδα, να παίξω και να γίνω πρωταθλητής με την ομάδα της καρδιάς μου, την Πόρτο και να παίξω σε πολλές άλλες ομάδες, την Βιλανοβένσε (όπου ξεκίνησαν όλα), την Εστρέλα ντα Αμαντόρα, την Λεϊρία, την Βαρζίμ, την Μπελενένσες και είχα τις πιο ωραίες εμπειρίες της καιρέρας μου στην Κύπρο και τον Απόλλωνα όπου πέρασα 7 απίθανα χρόνια, όπου είχα κίνητρα, αγαπήθηκα από όλους και κέρδισε κύπελλα και ασπίδες.

Στον τελευταίο χρόνο είχα την τιμή να επιστρέψω στο σπίτι μου και αυτό ήταν πολύ ξεχωριστό, ενώ μου έδωσε την ευχαρίστηση να τελειώσω την καριέρα μου εδώ. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Ουνιάο Δεσπορτίβα Ολιβεϊρένσε και τους συμπαίκτες που είχα όλα αυτά τα χρόνια.

Θέλω να ευχαριστήσω τον ατζέντη αλλά πάνω από όλα φίλο Σέρχιο Γκουέδες απ’ την 6ix, που με βοήθησε όλα αυτά τα χρόνια.

Μια πόρτα λοιπόν κλείνει όμως άλλες θα ανοίξουν.

Σας ευχαριστώ όλους».

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X