ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κωνσταντινούπολη...Πολεμίδια...Αγίου Ανδρέου

Ανάλογα τι θα γίνει με Φενέρ και Σάλαϊ θα εξαρτηθεί η απόφαση του Απόλλωνα για Μαλεκκίδη

24sports team

info@24sports.com.cy

Οι φετινές του εμφανίσεις, αλλά και η πολυχρηστικότητά του εντός αγωνιστικού χώρου, κάνουν εξαιρετικά πιθανή την επάνοδό του στον Απόλλωνα μεσούσης της σεζόν.

Για την... αφεντιά του, έχουν εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια, τόσο ο νυν τεχνικός του στην Καρμιώτισσα Χρύσης Μιχαήλ, όσο και ο πιθανόν επόμενος Γιάννης Πετράκης, εδώ και λίγες μέρες.

«Είναι δανεικός ο Μαλεκκίδης σε εμάς, έχει τον πρώτο λόγο ο Απόλλωνας, αλλά όλα εξαρτώνται αν θα μείνει, ή αν θα φύγει ο Αττίλα Σάλαϊ. Τουλάχιστον έτσι νομίζω. Θα είναι δύσκολο για μας εάν επιστρέψει στον Απόλλωνα και θα κοιτάξουμε από το ρόστερ μας να βρούμε λύσεις. Του προσφέρθηκαν πολλά του Μαλεκκίδη από αυτή τη σεζόν στην Α’ Κατηγορία και όταν επιστρέψει θα είναι έτοιμος να διεκδικήσει μία θέση στον Απόλλωνα».

Αυτά τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο Χρύσης Μιχαήλ για τον Γιώργο Μαλεκκίδη. Ο οποίος Μαλεκκίδης είναι έτοιμος να επιστρέψει για τα καλά στο Κολόσσι, εάν αποχωρήσει οριστικά για... άλλες πολιτείες ο Αττίλα Σάλαϊ. 

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που εκτιμά ιδιαίτερα ο Γιάννης Πετράκης. Μπορεί να αγωνιστεί, τόσο ως ακραίος αριστερός οπισθοφύλακας, όσο και ως κεντρικός αμυντικός. Στην εσχάτη των περιπτώσεων, μπορεί να αγωνιστεί και ως εξτρέμ, δίνοντας άπλετες λύσεις στο αγωνιστικό πλάνο του Ελλαδίτη τεχνικού.

Το κυριότερο είναι πως δεν χρειάζεται να φύγει κάποιος για να έρθει. Τον ξέρουν στον Απόλλωνα, γνωρίζοντας καλά τι έχει να προσφέρει. Στην Αγίου Ανδρέου θα αξιολογήσουν τα δεδομένα, θα μιλήσουν και με την Καρμιώτισσα και έπειτα θα αποφασίσουν οριστικά για το τι μέλλει γενέσθαι. Από την άλλη, και ο ίδιος θέλει να εξαργυρώσει με τον καλύτερο τρόπο το τι έχει κάνει μέχρι στιγμής στην Καρμιώτισσα, παίζοντας σε μια πολύ μεγάλη ομάδα.

Εδώ που φθάσαμε, η επιστροφή του σε γνώριμα λημέρια, είναι πέρα για πέρα πιθανή, αλλά όχι οριστική. Ο Σάλαϊ και η πώλησή του θα ανοίξουν τον δρόμο...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Βαράτε

Βαράτε

Χτύπα κι άλλο θα τ' αντέξω ή δεν θα αντέξω
 |  HOT SPOT