ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κίρζης: «Όταν διαφωνούν οι γονείς, την πληρώνουν τα παιδιά»

Αναφέρθηκε στον Σωφρόνη Αυγουστή ο πρόεδρος του Απόλλωνα

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του Γιάννη Πετράκη, ο πρόεδρος του Απόλλωνα Νίκος Κίρζης αναφέρθηκε και στην διακοπή της συνεργασίας με τον απερχόμενο τεχνικό της ομάδας Σωφρόνη Αυγουστή.

Επιπρόσθετα, έπλεξε το εγκώμιο του νέου τεχνικού της ομάδας, λέγοντας πως ο στόχος είναι το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, τι είπε:

Για Αυγουστή: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Σωφρόνη Αυγουστή που έδωσε τα πάντα σ΄αυτήν την ομάδα. Λίγοι έχουν δώσει αυτά που έδωσε αυτός στον Απόλλωνα. Μετά από τέσσερα χρόνια, φτάσαμε σε ένα σημείο που δεν εξελισσόμασταν. Υπήρχε διάσταση απόψεων πάνω σε σοβαρά ποδοσφαιρικά θέματα. Σε μια οικογένεια, όταν διαφωνούν οι δύο γονείς, την πληρώνουν τα παιδιά. Τα παιδιά, είναι η ομάδα. Είπαμε πως είναι το καλύτερο να χωρίσουμε, έτσι φιλικά, ώστε να μην επηρεαστεί η ομάδα. Δεν υπάρχει λόγος να επεκταθώ, ήταν θέματα ποδοσφαιρικά».»

Για Πετράκη: «Σήμερα ξεκινά μία καινούργια μέρα με τον Γιάννη Πετράκη. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος τον διακατέχει η σοβαρότητα. Ξέρει πολύ καλά που ήρθε και γιατί ήρθε. Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί συμφωνήσαμε πως τα κύρια συστατικά για να πετύχουμε τον στόχο μας, το πρωτάθλημα, είναι να δουλέψουμε πολύ σκληρά όλοι μαζί»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση