ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κιννής: «Με τον Σωφρόνη μπορούμε»

Ο εκ των αντιπροέδρων του Απόλλωνα μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Η διακοπή δίνει την ευκαιρία σε όλους στον Απόλλωνα να συνεχίσουν την σκληρή τους δουλειά. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Σωφρόνης Αυγουστή είναι πίσω και πρέπει να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του. Απ’ την άλλη όμως αυτό δεν είναι το μοναδικό θέμα που απασχολεί τον Απόλλωνα. Υπάρχουν οι τραυματισμοί, τα νέα γραφεία, το γήπεδο της Λεμεσού και το τμήμα Esports. Στο πλαίσιο αυτό ο εκ των αντιπροέδρων του Απόλλωνα, Φάνος Κιννής, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα όταν αποφασήσαμε να επαναφέρουμε τον Σωφρόνη ως προπονητή στην ομάδα, το κάναμε γιατί πιστεύαμε πως θα είχε θετικό αντίκτυπο. Είχαμε καλό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό και τώρα θα δουλέψουμε στη διακοπή μέχρι και την επανέναρξη του πρωταθλήματος».

Για την απόφαση επιστροφής του Σωφρόνη: «Ζυγίσαμε όλα τα δεδομένα και θεωρήσαμε πως ήταν καλύτερη επιλογή. Το αφήνουμε στο παρελθόν και ήταν λάθος η απόφαση που πήραμε στο τέλος του Αυγούστου. Με τον Σωφρόνη μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους που είχαμε θέσει».

Για τους τραυματίες: «Αν λέγαμε πως δεν μας προβληματίζει αυτό το θέμα θα ήμασταν ψεύτες. Σπαταλήσαμε πολλές ώρες γι’ αυτό το θέμα και θεωρούμε πως με κάποιες αλλαγές που έγιναν θα λιγοστέψουν οι τραυματισμοί. Υπάρχει η επιβάρυνση και απ’ τα τελευταία χρόνια και την Ευρώπη. Κάποιοι επιβαρύνθηκαν περισσότερο και το πληρώνουμε. Όμως τα παιχνίδια φέτος θα είναι πολύ πιο λίγα σε σχέση με προηγούμενες χρονιές, και ελπίζουμε πως οι τραυματισμοί θα μειωθούν πολύ».

Για το αν θα υπάρχουν επιστροφές με την επανέναρξη του πρωταθλήματος: «Ο Φακούντο θα είναι έτοιμος θεωρώ και ο Έκτορ Γιούστε έχει αρκετές πιθανότητες να είναι πίσω με την επανέναρξη. Οι άλλοι χρειάζονται 2-3 εβδομάδες γιατί είναι μυϊκοί τραυματισμοί».

Για το θέμα της διαιτησίας: «Θέλουμε τα παιχνίδια να κρίνονται στο γήπεδο και να παίζουν την ομάδα στο 50-50. Λάθη πάντα θα γίνονται και όλοι μπορούν να κάνουν λάθη αλλά αυτό που δεν συγχωρούμε είναι τα εσκεμμένα λάθη. Θέλουμε να αλλάξουν αυτά και να έχουμε καλές διαιτησίες. Το VAR θεωρώ πως θα φέρει μεγάλη βελτίωση».

Για το τμήμα Esports: «Είναι ένας τομέας ο οποίος επιβάλλεται πλέον να συμμετέχουμε. Έχουμε ξεκινήσει να δουλεύουμε το σύστημα και το περιμένουμε με πολύ ενδιαφέρον. Θεωρώ πως μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα. Θα κάνουμε μια εκδήλωση – δοκιμαστικά σε κάποια φάση. Ο χώρος των Esports έχει μεγάλη απήχηση και τεράστιο ενδιαφέρον».

Για τα νέα γραφεία της εταιρείας: «Έχει εγκατασταθεί η εταιρεία στα νέα γραφεία και σύντομα θα τα δείτε από κοντά. Πλέον έχουμε μπει σε άλλο επίπεδο και αυτό θα βοηθήσει την ομάδα».

Για το γήπεδο της Λεμεσού: «Μας χαροποιεί ιδιαίτερα πως προχωρά το έργο του γηπέδου. Δεν υπάρχει επιστροφή στο ποτάμι και σε μια διετία θα είμαστε στο γήπεδο».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X