ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Καταλά: «Δική μου η ευθύνη αλλά δεν θα τα παρατήσω»

Τι δήλωσε ο Ισπανός

Ισόπαλος 1-1 με την Καρμιώτισσα εξήλθε ο Απόλλωνας, σε παιχνίδι για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta. Μετά το τέλος του αγώνα στη Λάρνακα ο προπονητής των «κυανολεύκων», Νταβίντ Καταλά, παρευρέθηκε στην καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου.

Αναλυτικά:

«Είναι ξεκάθαρο πως βρισκόμαστε σε μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή. Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο μπορούσαμε να κάνουμε σήμερα. Δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις. Κάτι, να το πω ατυχία, μας στέρησε από το να πάρουμε τη νίκη».

Για το επιθετικό πρόβλημα: «Το επιθετικό πρόβλημα σίγουρα δεν μας επιτρέπει να συναγωνιστούμε ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά στη βαθμολογία. Δημιουργήσαμε φάσεις, δεν τα καταφέραμε. Στους προηγουμένους αγώνες χάσαμε βαθμούς από φάσεις από το VAR στα τελευταία λεπτά. Σήμερα ζητήσαμε χέρι στο τέλος δεν ξέρω αν ήταν, δεν είδα τη φάση. Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά, δεν τα παρατώ».

Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου: «Πάντα ο πρώτος υπεύθυνος είναι ο προπονητής. Αναλαμβάνω  την ευθύνη που μου αναλογεί. Από εκεί και πέρα δεν είναι ώρα να ρίξουμε ευθηνές ο ένας στον άλλο. Πρέπει να αναλογιστούμε τις δικές μας ευθύνες. Ο καθένας πρέπει να κρίνει τον εαυτό του σε προσωπικό επίπεδο. Εγώ με τη σειρά μου δεν θα τα παρατηρήσω. Κάνω ότι μπορώ για να επανέλθει η ομάδα στις επιτυχίες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση