ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Και τα «σίδερα λυγίζουν»

Τα χρόνια περνούν και η συζήτηση αυτή δεν πρέπει να αποτελέσει ταμπού

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

Αμφίβολος για το Λεμεσιανό ντέρμπι είναι ο Ζοάο Πέδρο, ο οποίος στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ στην «Αρένα» ένιωσε ενοχλήσεις και πέρασε εκτός. Ο Πορτογάλος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα διαφανεί το μέγεθος του προβλήματος του, με τις εκτιμήσεις να λένε πως δεν θα αργήσει η επάνοδος του.

Η συζήτηση όμως που πρέπει να ανοίξει και αφορά τον Ζοάο Πέδρο έχει δυο σκέλη αυτά είναι η διαχείριση και το ποιος έρχεται από πίσω.

Το καλύτερο δεξί μπακ στην Κύπρο βάζει στην πλάτη του χρόνια και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Είναι πλέον 34 ετών και τον Μάη θα πατήσει στα 35. Και αν ακόμη στο γήπεδο τον βλέπεις να βγάζει ενέργεια, αυτό που πρέπει να αντιληφθείς πως αλλάζει, είναι ότι τα «σίδερα λυγίζουν».

Φέτος ο Πέδρο έχασε 5 αγώνες από τραυματισμούς, και στα προηγούμενα 5 χρόνια στον Απόλλωνα είναι ζήτημα να έχασε άλλα τόσα βρισκόμενος στο ιατρικό δελτίο της ομάδας.

Ως εκ τούτου πρέπει να ξεκινήσει και μια διαχείριση σε αυτόν τον ποδοσφαιριστή. Χρονιά στα κόκκινα δύσκολα θα την βγάλει και γι’ αυτό θέλει προσοχή. Σε κάποια παιχνίδια ίσως πρέπει να μείνει στον πάγκο, σε άλλα να περάσει εκτός ως αλλαγή και πάει λέγοντας.

Ταυτόχρονα η ομάδα πρέπει σιγά σιγά να μπει στη διαδικασία να βρει και τον επόμενο Ζοάο Πέδρο. Δεν λέμε δύσκολο το έργο, όμως η φετινή σεζόν και η επόμενη είναι σημαντικές ώστε ο Απόλλωνας να ετοιμάσει τη διάδοχη κατάσταση.

Είναι παίκτης σημείο αναφοράς στην ιστορία του Απόλλωνα, όμως η πραγματικότητα είναι πως πλέον για να μπορείς να παίρνεις αυτά που περιμένεις απ’ τον Πέδρο χρειάζεται διαχείριση και η συζήτηση για διάδοχη κατάσταση δεν πρέπει να αποτελέσει ταμπού, έστω και αν ο Πορτογάλος μπορεί με σωστή διαχείριση να προσφέρει για τα επόμενα 2 τουλάχιστον χρόνια.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Απόλλων: Επιστροφή «Μάλε»

Απόλλων: Επιστροφή «Μάλε»

Μετά τον Παπου, τη διαφαινόμενη μεταγραφή Μπίσεσβαρ... ο Κύπριος αριστερός μπακ θα αποτελέσει τη τρίτη προσθήκη
Ονησίφορος Σταύρου
 |  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ