ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λευκωσία,
18 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Ίλιεφ: «Έλεγαν και έγραφαν πως παίζω λόγω του πατέρα μου»

Μίλησε στο περιοδικό του Απόλλωνα

Διαθέσιμο είναι το νέο τεύχος του περιοδικού του Απόλλωνα, «ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ», στο οποίο μεταξύ άλλων φιλοξενούνται συνεντεύξεις των ποδοσφαιριστών των «Κυανολεύκων» Χρίστου, Αλμπάνη, Ίλιαν Ίλιεφ, Ίσρα Κολ, αλλά και του Πέτρου Ψύχα, ο οποίος απάντησε στη στήλη First&Last.

Μεταξύ άλλων ξεχωρίζουν τα όσα ανέφερε ο Βούλγαρος διεθνής, ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός πως ο πατέρας του υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ενώ ήταν ο προπονητής του στην Τσέρνο Μόρε.

Αναλυτικά:

Ο πατέρας σου ήταν επίσης επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, πως σε βοήθησε αυτό;

«Ναι μεταξύ άλλων έπαιξε στη Λέφσκι, στην Μπενφίκα και στην Εθνική Βουλγαρίας. Με βοήθησε πάρα πολύ στην καριέρα μου ήταν πάντα δίπλα μου για να με κατευθύνει και να μου δίνει συμβουλές, πάντα το κάνει αυτό» .

Πως είναι να θες να γίνεις επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και ο πατέρας σου να είναι ένας πρώην πετυχημένος παίκτης;

«Ήταν αρκετά δύσκολο ναι, ειδικά στην Τσέρνο Μόρε στις αρχές έλεγαν και έγραφαν πως παίζω λόγω του πατέρα μου. Όταν συμβαίνει αυτό οφείλεις να δουλεύεις ακόμη περισσότερο για να αποδεικνύεις ότι αγωνίζεσαι με την αξία σου».

Πως είναι να έχεις τον πατέρα σου ως προπονητή;

«Είναι πολύ απαιτητικός από μένα, πάντα θα βρει να μου κάνει παρατηρήσεις. Θυμάμαι μια φορά είχα σκοράρει δύο γκολ την ημέρα των γενεθλίων του και κερδίσαμε και μετά το παιχνίδι μου είπε ότι είχε πράγματα που θα μπορούσα να κάνω καλύτερα. Πάντα θαύμαζα τον πατέρα μου και στόχος μου είναι να γίνω καλύτερος απ’ αυτόν!»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση