ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Σαμπουρτάλο σου στέλνει e mail

Η αντίπαλος του Απόλλωνα παίζει καλύτερα εκτός έδρας και με 10 ματς στα πόδια της

Πανίκος Κωνσταντίνου

Πανίκος Κωνσταντίνου

constantinoup@24sports.com.cy

Είδαμε πόσο εύκολα μπορεί να σου στραβώσει ένα παιχνίδι ακόμη και αν προσπαθείς μέρες ολόκληρες να το μελετήσεις διεξοδικά. Ότι και να έκανε ο Σοφρώνης Αυγουστή δεν μπορούσε να προγραμματίσει τις απώλειες των Πέδρο και Βασιλείου κόντρα στη Δόξα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Την Πέμπτη ρίχνεται στη διοργάνωση που μεγαλουργεί τα τελευταία χρόνια. Είναι εξοικειωμένος και με το Γιουρόπα Λιγκ και με το γήπεδο, το ΓΣΠ. Είναι σε θέση ισχύος. Απέναντι σε τέτοιες ομάδες βρίσκει τρόπο να τις ξεπερνά. Έχει το «Know How». Αυτό που θα πρέπει να προσέξει από την Σαμπουρτάλο είναι το εξής εκπληκτικό που συμβαίνει μαζί της. Κερδίζει πιο εύκολα εκτός έδρας παρά στο «σπίτι» της.

Επιπλέον έχει ήδη προλάβει να αγωνιστεί και σε δέκα αγώνες πρωταθλήματος. Είναι στην 4η θέση αλλά με ένα βαθμό διαφορά από την πρώτη Δυναμό Μπατούμι. Η διαφορά τους είναι πως η πρωτοπόρος μετρά πέντε νίκες και πέντε ισοπαλίες και η Σαμπουρτάλο πέντε νίκες, τέσσερεις ισοπαλίες και μία ήττα. Αυτή την έκανε τον περασμένο Ιούνιο εντός έδρας. Όπως και τις δύο από τις τέσσερεις ισοπαλίες.

Χωρίς να θέλω να μπλεχτώ με στατιστικά οι τελευταίοι τρεις εκτός έδρας αγώνες της ήταν νικηφόροι. Κέρδισε 0-4 (Τορπέντο), 1-2 (Σαμτρέντια), και 2-8 (Τσικχούρα). Οπότε προσοχή! Τελευταία φορά που έχασε εκτός έδρας; Ήταν στις 3 Νοεμβρίου 2019 από την Ντίλα Γκόρι με 2-0.

Οι Γεωργιανοί δεν υπερτερούν σε ποιότητα από τον Απόλλωνα ούτε είναι κάποιο Ευρωπαϊκό μεγαθήριο αλλά, ότι αισθάνονται καλύτερα όταν παίζουν εκτός έδρας αυτό είναι ένα στοιχείο δεν το αφήνεις να περνά απαρατήρητο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Παλιοί και νέοι άρχισαν να το βρίσκουν

Οι καιροί ου μενετοί

Σε ελεύθερη μετάφραση: Οι ευκαιρίες δεν περιμένουν. Φέτος είναι τέτοια για τον Απόλλωνα
Δημήτρης Χριστοφόρου
 |  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ
X