ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η επιστολή του Φανούρη στον Ολυμπιακό

Στην δημοσιότητα και η έγγραφη απολογία του εκπροσώπου τύπου του Απόλλωνα

Εκτός από την απολογία που έκανε προς τον Ολυμπιακό Πειραιώς ξανά στον ΣΠΟΡ FM 95 ο Φανούριος Κωνσταντίνου, απέστειλε και επιστολή προς της Ελληνική ομάδα.

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή που στάληκε στα γραφεία της Πειραϊκής ΠΑΕ και δημοσιεύτηκε στην ελλαδική ιστοσελίδα sdna.gr:

Προς Πρόεδρο ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,

Εκφράζω τις ειλικρινείς απολογίες μου για την άστοχη και επιπόλαιη δημόσια τοποθέτηση στην οποία έχω προβεί με δηλώσεις μου σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, με τις οποίες προσέβαλα την ένδοξη και μεγάλη ιστορία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Πρόκειται για μία επιπόλαιη επαναλαμβάνω τοποθέτησή μου, προϊόν της πίεσης και της κακής ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρέθηκα λίγες ώρες μετά το μεγάλο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και τις συνεχείς αντιπαραθέσεις που είχα με τον ομόλογό μου της ομάδας της Λευκωσίας.

Απολογούμαι ειλικρινά σε όλο το οικοδόμημα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και στο κάθε μέλος του ξεχωριστά, και εύχομαι να παραμείνουν οι σχέσεις των δυο ομάδων στο καλύτερο επίπεδο και στην ομάδα σας να εκπληρώσει κάθε της στόχο τόσο στις εγχώριες όσο και στις διεθνείς διοργανώσεις.

Με εκτίμηση,
Φανούριος Κωνσταντίνου
Εκπρ. Τυπ. Απόλλωνα Λεμεσού

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X