ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γλυκής: «Δικαστικά μέτρα κατά Παπαχαραλάμπους»

Ο Απόλλωνας κάνει λόγο για μεταφορά ψευδών ειδήσεων και θα αποταθεί στον Πειθαρχικό Εισαγγελέα

Την πρόθεση του Απόλλωνα να κινηθεί νομικά κατά του Προέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, τον οποίο κατηγόρησε για μεταφορά ψευδών ειδήσεων καλώντας τον, παράλληλα, να παραιτηθεί άμεσα, γνωστοποίσε με δηλώσεις του πριν τη σέντρα του αγώνα ανάμεσα στην ομάδα του και τη Λεχ Πόζναν ο εκ των αντιπροέδρων του Απόλλωνα, Αντώνης Γλυκής.

«Οι τελευταίες μέρες ήταν πολύ δύσκολες για τον Απόλλωνα και την Ανόρθωση μετά τις δηλώσεις που έγιναν. Μας λυπεί η όλη κατάσταση. Σήμερα δεν ειπώθηκε τίποτα. Ευτυχώς που έχουμε το παιχνίδι και καταφέραμε να μείνουμε ήρεμοι. Δεν πρέπει να μείνει μετέωρο το θέμα, ο πρόεδρος πρέπει να παραιτηθεί άμεσα. Είναι ποινικό αδίκημα η μεταφορά ψευδών ειδήσεων. Δεν έχει άλλη επιλογή. Δεν χρειάζονται αυτές οι γελοιότητες. Λυπάμαι που το λέω πριν τον σημαντικό αγώνα, αλλά πρέπει να το πράξει άμεσα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Περιμένουμε να παραιτηθεί ο πρόεδρος. Θα πάρουμε δικαστικά μέτρα εναντίον του και θα αποταθούμε στον Πειθαρχικό Εισαγγελέα. Είναι ποινικό αδίκημα η μεταφορά ψευδών ειδήσεων και θα τον καταγγείλουμε γι' αυτό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Παλιοί και νέοι άρχισαν να το βρίσκουν

Οι καιροί ου μενετοί

Σε ελεύθερη μετάφραση: Οι ευκαιρίες δεν περιμένουν. Φέτος είναι τέτοια για τον Απόλλωνα
Δημήτρης Χριστοφόρου
 |  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ
X