ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γέρνει… προς παραμονή

Τα βρήκαν… και μένουν οι λεπτομέρειες

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Καλά, καλά δεν πρόλαβε να μείνει ελεύθερος από την ομάδα και τ’ όνομα του έγινε ένα από τα πιο hot ονόματα στο μεταγραφικό παζάρι. Κάποια μάλιστα δημοσιεύματα δεν δίστασαν να τον καταστήσουν μεταγραφικό στόχο όλων των μεγάλων ομάδων.

Στη θεωρία όντως κολλά. Για ποια ομάδα στην Κύπρο δεν αποτελεί πολυτέλεια η επιλογή του Ζοάο Πέδρο; Για να μην τρελαινόμαστε και να μην λέμε κουτουρού κουβέντες, μιλώντας για τον Πορτογάλο άσο δεν υπάρχει τίποτα άλλο να πεις, πέραν του ότι είναι ότι καλύτερο έχουμε δε ποτέ στη θέση του δεξιού μπακ. Νομίζω οτιδήποτε άλλο ειπωθεί γύρω από την ποδοσφαιρική του αξία είναι απλά μαλακίες στο τετράγωνο.

Όντως το συμβόλαιο του λήγει, όντως θα μπορούσε και μπορεί να πάει κάπου αλλού, αλλά στην περίπτωση του 34χρονου Πορτογάλου μεσολαβεί μια σύνδεση με το περιβάλλον που εργάζεται τα τελευταία πέντε χρόνια.

Πέντε χρόνια στη Λεμεσό, μόνο άρμα στο Καρναβάλι δεν έχει κατεβάσει. Κατά τ’ άλλα λίγο πολύ την πόλη την ζει πια στο πετσί του. Όπως και τον Απόλλωνα. Από τον τελευταίο μισθωτό σε Κολόσσι και Αγίου Ανδρέου μέχρι το Νίκο Κίρζη.

Αυτή του ακριβώς η οικειότητα σε ότι έχει να κάνει με το εργασιακό του περιβάλλον σε συνδυασμό με τις συζητήσεις που έκανε με τον πρόεδρο του Απόλλωνα, λειτουργούν ως θετικό πρόσημο ως προς την παραμονή του στο Κολόσσι.

Αυτά που εμείς έχουμε μάθει αναφέρουν ότι διοίκηση και παίκτης τα έχουν βρει τόσο στη διάρκεια των δύο ετών (κλειστό ή 1+1 δεν έχει ακόμη καθοριστεί) όσο και στις ετήσιες απολαβές του.

Επίσης έχουμε μάθει ότι αμφότερες οι δύο μεριές έχουν κάνει τους συμβιβασμούς τους δείχνοντας έτσι ότι όντως έχουν κοινή επιθυμία για να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Απομένουν οι λεπτομέρειες που διέπουν μια συμφωνία. Καμία φορά ξεπερνιούνται εύκολα καμία φορά και μια γραμμή στο πολυσέλιδο συμβόλαιο μπορεί να αποβεί καθοριστική.

Στην περίπτωση του Ζοάο φαίνεται να βρίσκονται σ’ αυτό ακριβώς το στάδιο. Των λεπτομερειών. Ακόμη όμως και γι’ αυτό το στάδιο έχουν να λεν ότι η απάντηση του 34χρονου Πορτογάλου θα είναι θετική.

Τις λεπτομέρειες όμως δεν τις προκαθορίζεις. Γι’ αυτό και γράφουμε «γέρνει προς την παραμονή». Διαφορετικά θα γράφαμε… «Απολλωνίστας...ως στο τέλος».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X