ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γαλατά καλεί Σάλαϊ!

Ο Ούγγρος στο στόχαστρο των Τούρκων

Οι εμφανίσεις του Αττίλα Σάλαϊ με τον Απόλλωνα και με την Εθνική Ουγγαρίας το τελευταίο χρονικό διάστημα φαίνεται πως δεν περνάνε απαρατήρητες από μεγάλες ομάδες του εξωτερικού.

Μια εξ' αυτών φαίνεται πως είναι η τουρκική Γαλατασαράι, η οποία έχει στο στόχαστρό της τον Ούγγρο αμυντικό της λεμεσιανής ομάδας.

Όπως αναφέρει σε αποκαλυπτικό της ρεπορτάζ η ιστοσελίδα fotospor.com, ο τουρκικός «γίγαντας» έχει στη μεταγραφική του λίστα τον Σάλαϊ, την απόκτησή του οποίου έχει ήδη εισηγηθεί το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται με την επισήμανση πως ο Μαγυάρος αμυντικός διατηρεί συμβόλαιο με τον Απόλλωνα μέχρι το 2023, αλλά η Γαλατά έχει στα πλάνα της να καταθέσει επίσημη πρόταση για την αγορά του, ίσως και πολύ πριν την έναρξη της εμβόλιμης μεταγραφικής περιόδου του ερχόμενου Ιανουαρίου.

Αν θα έχουμε ουσιαστική εξέλιξη στην όλη υπόθεση, θα το δείξει το επόμενο διάστημα. Μοιάζει, πάντως, σχεδόν σίγουρο πως ο Ούγγρος δεν θα μείνει για πολύ καιρό ακόμα στη Λεμεσό και στο πρωτάθλημά μας...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση