ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

FIFA: Εμπάργκο στον Απόλλωνα

Δείτε τη σχετική λίστα

Εμπάργκο μεταγραφών επιβλήθηκε στον Απόλλωνα από τη FIFA για μια συγκεκριμένη ατακτοποίητη υπόθεση, η οποία καταχωρήθηκε την Πρωτομαγιά.

Παραμένει το εμπάργκο και για την Ανόρθωση, με την ομάδα της Αμμοχώστου να έχει συνολικά εννιά ανοιχτές υποθέσεις.

Συνολικά, υπάρχουν 17 ατακτοποίητες υποθέσεις που αφορούν τις κυπριακές ομάδες. Οι άλλες εφτά υποθέσεις αφορούν τη Δόξα (4), τον Ακρίτα Χλώρακας (1), τον Οθέλλο (1) και την Αλκή Ορόκλινης.

Αξίζει να τονίσουμε ότι υπάρχει μια συνήθης πρακτική από τις ομάδες αναφορικά με το εμπάργκο μεταγραφών, καθώς οι περισσότερες (όχι όλες) περιμένουν μέχρι και την τελευταία στιγμή (στο παρά πέντε μιας μεταγραφικής περιόδου) για να «σβήσουν» την ποινή, όπως είδαμε να συμβαίνει αρκετές φορές στο παρελθόν.

Αναλυτικά η λίστα όπως δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA:

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση