ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φασούλι-φασούλι γεμίζει το σακούλι

Τα εύκολα πέρασαν, τώρα έρχονται τα δύσκολα

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Συνεχίζει την νικηφόρο και αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα ο Απόλλωνας. Οι «κυανόλευκοι» παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, πήρε το ζητούμενο που ήταν οι τρεις βαθμοί.

Σίγουρα δεν εντυπωσίασε, αλλά ήταν καλύτερος απ’ ότι τα τελευταία παιχνίδια με Λεχ Πόζναν, Εθνικό και Ολυμπιακό. Κάποιος μπορεί να πει ότι σε αυτό συνέτειναν και τα προβλήματα που είχε η Νέα Σαλαμίνα.

Αλλά και ο Εθνικός είχε περισσότερα προβλήματα ότι ήρθε να παίξει στην Λεμεσό, ωστόσο ο Απόλλωνας δεν… βλεπόταν. Άρα, κάποια βελτίωση την έκανε, όπως και να το κάνουμε. Όμως, χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμη για να φτάσει στα επίπεδα που θέλουν όλοι στην ομάδα.

Το γεγονός ότι βρίσκει το τρόπο να παίρνει τους βαθμούς είναι στα θετικά. «Φασούλι-φασούλι γεμίζει το σακούλι», που λένε και στα χωριά.

Το ζητούμενο τώρα είναι να φανεί δυνατός στα δύσκολα που έρχονται. Διότι έρχονται δύσκολα, τα οποία θα κρίνουν αρκετά πράγματα για την συνέχεια και την ευκαιρία να εκτοξευθεί.

Διότι εάν περάσει νικηφόρα από το ΓΣΠ επί του ΑΠΟΕΛ, αντιλαμβάνεστε την δυναμική που θα αποκτήσει, ενώ θα ρίξει νοκ-άουτ ένα από τους βασικούς συν διεκδικητές του τίτλου.

Είναι από τα παιχνίδια που χρειάζεται μία ομάδα για να πάρει τα πάνω της. Καλές και σημαντικές οι νίκες με τους πιο μικρούς, αλλά είναι πιο σημαντικές οι νίκες με τους μεγάλους.

Ενόψει του ντέρμπι που έρχεται, σίγουρα επιστρέφει ο Σακέτι, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει για Νταμπο και Γιαννιώτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση